Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

EZ Quit - KAPSULE ZA PRENEHANJE KAJENJA

Kajenje je ena izmed najhujših oblik zasvojenosti, saj je nikotin celo bolj zasvoljiv (in smrten) od heroina. Končno imamo učinkovito naravno pot za prenehanje s kajenjem - prehransko dopolnilo EZQuit.

EZQuit ne vsebuje nikotina, kot nekateri drugi izdelki (npr. nikotinski obliži). Slednji namreč enako kot cigarete povzročajo odvisnost. Poleg tega pa EZQuit blaži glavne stranske učinke pri odvajanju od kajenja.

Vsaka steklenička vsebuje 60 kapsul (Običajno sta potrebni 2 steklenički)

Izberite količino:

Kako deluje EZQuit za prenehanje s kajenjem?
EZQuit proti kajenju deluje blažilno na težave, ki se pojavijo ob prenehanju s kajenjem: anksioznost, depresija, lakota, potreba po nikotinu. Poleg tega pa zeliščne sestavine v kapsulah EZQuit pretentajo receptorje v možganih, tako da mislijo, da vseeno dobivajo nikotinsko dozo. Nikotin bo iz telesa odstranjen zelo hitro, saj EZQuit vsebuje antioksidante, ki pomagajo razstrupiti vaše telo in se iznebiti nikotina.

Kako preneham kaditi z uporabo EZQuit in kakšen je odmerek?
Kaditi boste nehali že prvi dan, vseeno pa vse skupaj traja 8 tednov, za kar boste potrebovali 2 steklenički EZQuit (120 kapsul).
Najprej boste določili datum, ko boste pokadili svojo zadnjo cigareto. Noč pred tem vzemite 2 kapsuli EZQuit, priporočamo pa tudi poslušanje CDja Free Hypnoses, ki ga bomo priložili vašemu naročilu BREZPLAČNO. Od takrat naprej jemljite 3 kapsule dnevno prve tri tedne (1 zjutraj, 1 popoldne, 1 zvečer). Prvi teden lahko pokadite največ 5 cigaret dnevno, vendar le v primeru res hude nuje. V naslednjih tednih pa je tudi to prepovedano. Do četrtega tedna boste omejili odmerek na 2 kapsuli dnevno (1 zjutrej in 1 zvečer). Ta odmerek traja za nadaljnja 2 tedna, potem pa ga zmanjšajte na samo 1 kapsulo na dan (zjutraj), dokler ne porabite vseh kapsul.

Kakšna je stopnja učinkovitosti pri uporabi EZQuit za prenehanje kajenja?
Če boste natančno sledili našemu programu, bo uspešnost 100%. Najtežje je v prvih dveh tednih, potem pa gre vse lažje. Kapsule zmanjšajo željo po nikotinu, zato lažje prenehate s kajenjem. Pomembno pa je, da v času programa ne prižgete cigarete in ne uporabljate nikotinskih obližev ali ostalih nikotinskih izdelkov. V nasprotnem primeru boste morali začeti s ponovnim odvajalnim programom.

Ima izdelek EZQuit kakšne stranske učinke?
Vaše telo bo šlo skozi določene spremembe. Ker boste nenadoma prenehali kaditi, bo to povzročilo nekatere stranske učinke, povezane s pomanjkanjem nikotina v telesu. EZQuit bo ublažil in zmanjšal te stranske učinke. V primeru drugih nezaželenih stranskih učinkov pa se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Ali prihaja do kakšnih težav, če jemljem zdravila na recept?
Sestavine v kapsulah EZQuit kontradiktirajo na način delovanja nekaterih zdravil na recept. Zato se v primeru, da jemljete kakšna zdravila, pred uporabo EZQuit posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
OPOZORILO: EZQuit ne smete jemati v kombinaciji z zdravili proti depresiji ali psihičnimi težavami, pri ženskah pa lahko prihaja do težav ob hkratnem jemanju kontracepcijskih tablet.

Zakaj bi želel/a nehati s kajenjem?
Vsakič, ko vdihnete cigaretni dim, v svoje telo ne vnesete le nikotina, temveč tudi stotine ostalih strupenih kemikalij in kancerogenih snovi. Verjetno že veste, da je kajenje škodljivo za vaše zdravje, ker zvišuje nevarnost srčnih bolezni, pljučnega raka in kapi.
Kajenje je eden glavnih ubijalcev na svetu. Po poročanju Centra za nadzor bolezni (Center for Disease Control) kajenje ostaja glavni preprečljiv vzrok smrti, ki zajame približno enega na vsakih 5 smrti (440 000 ljudi) v ZDA vsako leto (podatki so iz leta 2005). Poleg tega naj omenimo še neprijeten vonj cigaretnega dima, visoko ceno ter izgubo vonja in okusa.

Kakšne so sestavine?
Vsaka kapsula vsebuje naslednje zeliščne sestavine:

 • Caralluma fimbriata (extract)
 • St.John's Wort (extract)
 • Avena sativa (extract)
 • passion flower (extract) - lajša napetost, živčnost in nespečnost. Študije vse od leta 1930 so pokazale, da je Passion Flower varno ne-zasvoljivo zelišče, ki sprošča. Prav tako pa je učinkovita tudi pri zdravljenju razdraženega želodca in težav s prebavo.
 • White willow bark (extract)
 • Green Tea (extract)
 • Gotu Kola (extract) - Gotu Kola se uporablja za sproščanje, izboljšanje spomina in krvnega pretoka, zmanjšanje vnetij in povečanje funkcije ledvic. Slednje je neposredno povezano s pomembnimi izboljšanji v koncentraciji. Gotu kola ima prav tako tudi zgodovinski sloves za pomoč različnim resnim boleznim.
 • Licorice Root
 • Peppermint - pospešuje pretok in pomirja živce. Njegove očiščevalne lastnosti osvežujejo, obnavljajo in pomlajajo telo in duha. Visoko cenjen je tudi zaradi njegovih zdravstvenih lastnosti - čisti namreč pljuča in dihalni sistem in tako omogoča lažje dihanje.
 • Mullein
 • skullcap - Čeladnica (skullcap) je zelišče, ki se uporablja za zdravljenje širokega spektra živčnih stanj, vključno z nespečnostjo, histerijo, živčnostjo, napadi strahov in ne vsebuje pomirjeval. Čeladnica vsebuje veliko količino mineralov, potrebnih za zdrav živčni sistem in je tako varen zanesljiv blažilec živčnega sistema. Pomirja namreč vsa stanja živčne napetosti, obenem pa hrani in izboljšuje živčni sistem. Prav tako pa se čeladnica uporablja za zdravljenje glavobola zaradi prenapetosti in vznemirjenosti.

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)