Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

Zelena kava - PURE GREEN COFFEE BEAN - IZVLEČEK ZELENE KAVE ZA URAVNAVANJE TELESNE TEŽE

Naravna zelena kavna zrna (ta, ki niso pražena) vsebujejo antioksidante in encime, ki pomagajo telesu pri presnovi in topljenju maščob. Posamezniki s prekomerno težo le v nekaj tednih ob jemanju kapsul z izvlečkom zelene kave izgubijo do 11% odvečne maščobe.

Kako deluje? Izdelek Pure Green Coffee Bean so kapsule z izvlečkom surove, naravne, nepražene zelene kave. Takšna kavna zrna vsebujejo pomembne snovi in hranila, ki pospešujejo presnovo v telesu.

Aktivna sestavina zelene kave, ki topi maščobo, se imenuje klorogenska kislina. Deluje tako, da zavira in preprečuje absorpcijo glukoze v kri. To pomeni, da bo vaše telo za energijo uporabljalo zalogo maščob, shranjeno v telesu, in ne ogljikovih hidratov (v obliki glukoze), ki ste jih zaužili z obrokom. Poleg tega spodbuja termogenezo, naravno kurjenje maščobe za energijo. Na ta način zelena kava pomaga topiti maščobo v vašem telesu.

Vsaka steklenička vsebuje 60 kapsul
(vzemite po 1 kapsulo, dvakrat na dan, 30 minut pred obrokom)

Izberite količino:Kakšen je odmerek?
Vzemite po 1 kapsulo, dvakrat na dan, 30 minut pred obrokom. Vsaka steklenička vsebuje 60 kapsu, ki zadostuje za 1 mesec. Za najboljše rezultate priporočamo jemanje kapsul vsaj 3 - 6 mesecev.

Ali so potrebna kakšna opozorila pred jemanjem kapsul Cocoa Extract?Kapsule vsebujejo sledove kofeina, ki je naravno prisoten v kavnih zrnih. Če imate zdravstvene težave, se pred prvo uporabo posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Kakšne so sestavine?
Vsaka kapsula vsebuje 500mg čistega izvlečka zelene kave (standardizirana 50% klorogenska kislina).

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)