Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

Yummy Cum - ZA BOLJŠO IN SLADKO SPERMO

Bi radi imeli sladko spremo? Če je odgovor DA, potem je Yummy Cum pravi izdelek za vas.

Yummy Cum je narejen iz močnih ekstraktov sadja in naravnih antioksidantov, ki ne izboljšajo le vašega splošnega zdravja, ampak tudi dramatično izboljšajo okus, sladkost in vonj vaše sperme.

Znanstveno je dokazano, da določena hrana in pijača vplivajo na okus in vonj telesnih tekočin (znoj, slina, sperma). Na enak način deluje tudi Yummy Cum, ki naravno izboljša okus vaše sperme.

Naročite svoj Yummy Cum za odličen okus sperme zdaj!

Vsaka steklenička vsebuje 60 kapsul
(vzemite 2 kapsuli na dan)

Izberite količino:

Kakšen je odmerek?
Za doseganje najboljših rezultatov vzemite 2 kapsuli na dan z velikim kozarcem vode. Če kapsul ne želite jemati redno pa lahko vzamete tudi 6 kapsul vsaj 3 ure pred (oralnim) spolnim odnosom.

Ali Yummy Cum povzroča kakšne neželene stranske učinke?
Yummy Cum ne povzroča nobenih stranskih učinkov, vendar v primeru, da se pojavijo, takoj prenehajte z jemanjem in se posvetujte z zdravnikom.

Kakšne so sestavine?
Kapsule Yummy Cum vsebujejo koncentrirane ekstrakte sadja in začimb (ananas, Acai, pšenica in cimet).

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)