Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

Volumizer POVEČA KOLIČINO IN MOČ EJAKULACIJ

Naravne kapsule Volumizer za večjo količino sperme in pogostejše izlive so narejene iz zelišč, ki dokazano pospešujejo cirkulacijo krvi v modih, izboljšujejo erekcijo in stimulirajo predel možganov, ki je odgovoren za spolno poželenje.

Volumizer na naravni način spodbudi proizvodnjo sperme, zato je primeren za vse moške, ki imajo šibke izlive. Kapsule Volumizer omogočajo večji volumen ejakulacij in posledično tudi daljše orgazme.


Vsaka steklenička vsebuje 60 kapsul (vzemite 2 kapsuli dnevno)

Izberite količino:

Kako deluje Volumizer?
Volumizer je narejen iz zelišč, ki se že stoletja uporabljajo kot naravna sredstva za premoščanje spolnih težav. Sestavine so večinoma iz Azije in Južne Amerike. Seznam sestavin si lahko ogledate tukaj.
Prvine teh zelišč tako na naraven način izboljšujejo volumen in moč ejakulacij, povečujejo spolno poželenje in pomagajo odpravljati težave s hormonalnimi motnjami.

Ali za Volumizer potrebujem recept?
Volumizer je 100% naravno prehransko dopolnilo, zato zanj ne potrebujete recepta. V primeru, da imate resna zdravstvena stanja ali jemljete druga zdravila, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Kakšen je dnevni odmerek?
Običajen odmerek sta 2 kapsuli dnevno. Kapsuli vzemite 30 minut po zajtrku s kozarcem vode.
Za večji učinek lahko vzamete tudi največ 4 kapsule dnevno, vandar ne vzemite več kot 2 kapsuli v 8 urah. (Ne vzemite več kot 4 kapsule v 24 urah!)
Če pozabite vzeti odmerek, ga vzemite takoj ko se spomnite. Če pa se že bliža čas naslednjega odmerka, potem preskočite pozabljenega in nadaljujte z uporabo po vašem standardnem urniku. Ne podvajajte doze, da bi nadoknadili pozabljeno.

Kakšne so prednosti večje količine sperme in moči ejakulacij?
Če je količina sperme večja, boste občutili močnejše orgazme, kar vodi do mnogo večjega spolnega užitka. Ostale prednosti pa so tudi močnejše erekcije, večja spolna moč, samozaupanje in povečan libido.

Ali kapsule Volumizer spodbujajo tudi močnejše erekcije?
Da. Volumizer pomaga doseči tudi trše erekcije, saj pospešuje cirkulacijo krvi v modih in penisu.

Ali ima Volumizer stranske učinke?
Volumizer kapsule so bile temeljito testirane in preizkušene, da bi dosegli kar največjo učinkovitost. Izdelovalec je v tej stroki že več kot desetletje, zato je vsaka skrb o učinkovitosti in varnosti lahko odveč. Volumizer kapsule za večjo količino sperme prav tako nimajo znanih stranskih učinkov. Volumizer je izjemen izdelek, ki vam bo pomagal odpraviti spolne težave. V primeru, da imate težave z zdravjem ali jemljete zdravila na recept, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Kakšne so sestavine?
Volumizer sestoji iz sofisticirane mešanice naravnih zelišč:

  • Mucuna Pruriens
  • Maca
  • Semen Cuscutae (Dodder seed)
  • Tribulus Terrestris
  • Cnidium Monnieri
  • Curculigo Orchioides
  • L-Arginine
  • Piper nigrum
  • Zinc oxide

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)