Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

Prostofine - PROTI TEŽAVAM S PROSTATOProstofine je naravno prehransko dopolnilo, ki na naraven način poskrbi za zdravje prostate - moške spolne žleze.

Izvlečki skrbno izbranih zelišč, ki sestavljajo kapsule Prostofine, so posebej namenjeni za zdravljenje otekle žleze prostate ali benigne hipertrofije prostate (BPH - nenevarno povečanje žleze prostate). To je ena od nadlog, s katero se spopada vsak drugi moški, starejši od 60 let.

Pogosto se zgodi, da težave s prostato postopoma privedejo do raka na prostati. Študije so pokazale, da ima prostato povečano približno 60% moških, ki so starejši od 45 let. Nadaljnje študije so pokazale, da ima velik delež teh moških že razvitega raka na prostati. Rak prostate je drugi največji povzročitelj smrti moških v ZDA.

Simptomi povečane prostate:
- bolečine pri uriniranju,
- težave s pričetkom uriniranja,
- neenakomeren curek ali prekinjen curek med uriniranjem,
- zastajanje urina v sečnem mehurju in
- stalni občutek tiščanja na malo potrebo.

Vsaka steklenička vsebuje 90 pills (vzemite 1-2 kapsuli dnevno)

Izberite količino:


Kako deluje Prostofine?
Večanje oz. rast prostate povzroča prekomerno pretvarjanje testosterona v dihidrotestosteron (DHT) v prostati, ki stimulira rast celic prostate. Prekomerno rast prostate (hiperplazijo) torej povzroča prevelika količina DHT. Za rast prostate pa je odgovorna tudi prisotnost estrogena, ki zavira odstranjane (eliminacijo) DHT.

Prostofine zavira nastajanje DHT in ovira vezavo DHT na svoje receptorje v prostati. S tem se zmanjša količina DHT v prostati, kar onemogoči njeno rast.

Kakšen je odmerek?

Na začetku vzemite 2 kapsuli na dan. Ko boste opazili izboljšanje, zmanjšajte dozo na 1 kapsulo dnevno. Večina uporabnikov Prostofine opazi izboljšanje že v 4 tednih, vendar vam priporočamo, da po izboljšanju jemljete po 1 kapsulo na dan vsaj še 3 mesece.

Ima izdelek kakšne stranske učinke?
Če boste jemali kapsule Prostofine kot je predpisano, ne boste imeli stranskih učinkov. Vseeno pa se v redkih primerih lahko pojavi slabost, omotica, zmanjšan libido, izguba apetita, nenavadne ali nepojasnjene modrice ali krvavitve, izpuščaji, sopihajoče ali težko dihanje. Če se vam pojavi karkoli od naštetega, takoj prenehajte z jemanjem in se posvetujte z zdravnikom.
Pred jemanjem kapsul Prostofine se posvetujte s svojim zdravnikom, če imate kakšne zdravstvene težave ali če jemljete kakšna zdravila.

Kakšne so sestavine izdelka ProstoFine?
Vsaka kapsula vsebuje mešanico zelišč:

Saw Palmetto
težave s prostato
Saw Palmetto je palma nizke rasti, ki raste na jugovzhodnem območju ZDA. Saw Palmetto se že zelo dolgo uporablja za zdravljenje benigne hiperplazije prostate.

Stinging Nettle (pekoča kopriva)
težave s prostato

Zelišče so obširno raziskale številne organizacije, ki so ugotovile, da je pravzaprav odlična rešitev za zdravljenje zastajanja urina v sečnem mehurju zaradi povečane prostate.

Pumpkin Seed (bučno seme)
težave s prostato
Bučna semena se že dolgo uporabljajo na območjih vzhodne Evrope za lajšanje in zmanjševanje simptomov povečane prostate. Molekule v bučnem olju zavirajo razmnoževanje celic prostate in s tem onemogočijo njeno rast.

Če želite izvedeti več o izdelku, obiščite spletno stran ProstoFine - povečana prostata.

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)