Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

Tribulus 500 - ZVIŠEVALEC STOPNJE TESTOSTERONA

Tribulus Terrestris je tradicionalno zelišče z dolgo zgodovino uporabe v Vzhodni Evropi in na Kitajskem. Izboljšuje naravno proizvodnjo testosterona, kar pomaga optimizirati moč, energijo in užitek med spolnostjo.

Tribulus je zelo popularen tudi pri atletih in body-builderjih, ki želijo optimizirati mišični tonus, poleg tega pa tudi pri vseh moških, ki želijo izboljšati spolno funkcijo.

Vsaka steklenička vsebuje 60 kapsul (vzemite 2 kapsuli dnevno)

Izberite količino:


Kaj je Tribulus 500?

Tribulus 500 vsebuje močno zelišče - 500mg Tribulus Terrestris ekstrakt (20% saponins). Tribulus je spodbuja nastajanje testosterona, kar pomaga pri težavah z neplodnostjo, erekcijsko funkcijo in majhnem libidu. Prav tako ga uporabljajo športniki za doseganje boljših rezultatov.

Kako deluje?
Tribulus zvišuje stopnjo Luteinizing hormona (LH), ki uravnava telesno proizvodnjo testosterona. Številne študije kažejo prednosti tega hormona, saj spodbuja proizvodnjo sperme, testosterona in povečuje plodnost.

Ali izdelek Tribulus za več testosterona deluje pri vseh?
Starejši moški ali moški z nizko stopnjo testosterona bodo opazili večje prednosti uporabe Tribulusa, saj je njihova naravna telesna proizvodnja testosterona na nizki ravni več let. Rezultati bodo zato učinkovitejši in opaznejši. Moški, stari 20 let, pa verjetno ne bodo opazili posebno velike razlike, saj je njihova raven testosterona že tako na najvišji stopnji. Tribulus spodbudi proizvodnjo testosterona do zgornje normalne meje in je ne preseže.

Kakšen je odmerek?
Vzemite 1 kapsulo dvakrat dnevno z obrokom. Jemljite 8 tednov, nato naredite 2 tedna premora.

Ali ima izdelek stranske učinke?
Tribulus 500 nima stranskih učinkov, če sledite navodilom. V primeru, da se pojavijo nenavadni stranski učinki, takoj prenehajte z jemanjem in se posvetujte z zdravnikom. Če imate zdravstvene težave ali jemljete zdravila na recept, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Kakšne so sestavine?
Tribulus500 vsebuje 500mg ekstrakt zelišča Tribulus terrestris (20% saponins).

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)