Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

Hardman - TABLETI ZA BOLJŠO EREKCIJO S TONGKAT ALI

HardMan je popolnoma naravni izdelek, zasnovan za moške, ki imajo težave z erektilno funkcijo. Kapsule so narejene iz ekstrakta rastline Eurycoma Longifolia Jack, ki dokazano pomaga pri povečevanju ravni testosterona, moškega spolnega hormona. Hormon testosteron v moškem telesu skrbi za libido in erektilno funkcijo.

Ker je HardMan 100% naravni izdelek, zanj ne potrebujete recepta.

Vsaka steklenička vsebuje 60 kapsul (vzemite 1-2 pred spolnim odnosom)

Izberite količino:

Kakšen je odmerek?
Vzemite 1 - 2 HardMan kapsuli, 1 uro pred spolnim odnosom.

Ali je HardMan afrodizijak?
Da. HardMan vsebuje posebno zelišče Eurycoma longifolia Jack (znano tudi kot Tongkat Ali ali Pasak Bumi). Tongkat Ali spodbuja nastajanje testosterona in se že stoletja uporablja za zvišanje libida in spolno stimulacijo.

Ima izdelek kakšne stranske učinke?
HardMan kapsule za boljšo erekcijo nimajo stranskih učinkov. Če imate resne zdravstvene težave ali jemljete druga zdravila, pa vam priporočamo, da se pred prvo uporabo posvetujete z vašim osebnim zdravnikom.

Bom imel erekcijo ves dan?
Ne. HardMan deluje tako, da boste dobili erekcijo samo, ko boste spolno vzburjeni. Če erekcija dlje časa ne bo izginila, takoj obiščite zdravnika.

Kakšne so sestavine?
Vsaka kapsula vsebuje 500mg Eurycoma Longifolia Jack 1:100 ekstrakt.
1:100 je navečji možen ekstrakt; 100kg zelišča se uporabi za pripravo 1 kilograma ekstrakta.

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)