Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

NATURAMAX - ZA VEČJI PENIS

Naturamax za večji penis izboljšuje pretok krvi v penis. Na ta način poveča tako velikost penisa v erekciji kot tudi velikost penisa v nenabreklem stanju. Redna uporaba izdelka vodi do stalnega povečanja penisa, ki je viden tudi po prenehanju jemanja. Rezultati so trajni.

Naturamax danes s preko 1,000.000 prodanimi stekleničkami postaja eno najbolj popularnih prehranskih dopolnil za večji penis.

Vsaka steklenička vsebuje 60 kapsul (vzemite 2 kapsuli dnevno)

Izberite količino:

Kako deluje Naturamax za povečanje penisa?
Penis je sestavljen iz dveh brecil penisa (Corpora Cavernosa) in enega brecila sečnice (Corpus Spongisum), v katera med spolnim vzburjenjem priteka kri in tako nastane erekcija. Brecili penisa tvorita gobasto tkivo, v katero med erekcijo pride 90% krvi. Brecilo sečnice pa je namenjeno odvajanju urina in ejakulaciji sperme - sem pride le 10% krvi.  To pomeni, da večji kot sta brecili penisa, več krvi bo prišlo v gobasto tkivo in večji bo vaš penis.

penis

Naturamax spodbuja hitro asimilacijo vitalnih hranilnih sestavin v krvni obtok ter na ta način širi in razteza gobasto tkivo v penisu. Naturamax vsebuje tudi afrodizijake in spolne tonike, ki povečujejo libido in vam zagotavljajo kar najboljše spolno doživetje z močnimi erekcijami. Naturamax prav tako pomaga pri težavah z erektilno funkcijo in prezgodnjimi izlivi ter drugih spolnih težavah.

Kakšen je odmerek?
Običajen odmerek sta 2 kapsuli dnevno, dokler ni doseženo željeno stanje. Za boljše rezultate lahko vzamete tudi 4 kapsule dnevno. Vsekakor pa ne vzemite več kot 4 kapsule v 24 urah.
Tablete vzemite 30 minut po jedi in jih pogoltnite z vodo. Nekateri se odločijo nadaljevati z jemanjem kapsul z manjšim odmerkom 4-6 kapsul na teden, ko je bilo željeno stanje že doseženo. To jih obdrži v optimalni spolni pripravljenosti.
Prvi rezultati jemanja kapsul Naturamax bodo vidni že po enem tednu. Med jemanjem, posebno v prvih treh mesecih, je pomembno biti discipliniran, da ne pozabimo vzeti kakšnega odmerka. Tako bodo učinki hitrejši in učinkovitejši.

Ali Naturamax pomaga tudi pri težavah z impotenco?
Že v prvem tednu uporabe boste opazili, da so erekcije močnejše. Ostali rezultati bodo vidni v prvem mesecu redne uporabe.

Ali je Naturamax varen?
Naturamax je naravno prehransko dopolnilo in je popolnoma varno, če ga boste jemali kot je predpisano. Naturamax ni farmacevtsko zdravilo in ne vsebuje kemičnih spojin, ki jih najdemo v zdravilih na recept.
V primeru, da imate resna zdravstvena stanja, težave s srcem, vam svetujemo da pred uporabo pregledate sestavine z vašim zdravnikom ali s farmacevtom. Za nakup Naturamaxa ne potrebujete recepta.

Kakšno velikost penisa lahko dosežem z uporabo Naturamaxa?
Vsako telo se na spremembe odziva drugače, vendar se v povprečju penis lahko poveča do 25% v dolžino in do 25% v obseg. Povprečje je vzeto s poročanj moških, ki so jemali kapsule Naturamax 6 mesecev.

Kakšne so sestavine?
Naraven prehrambeni dodatek Naturamax za povečanje penisa je sestavljen iz:
• Ginko Biloba
• Tongkat Ali
• Saw Palmetto
• Panax Ginseng
• Tribulus Terrestris
• Avena Sativa
• Maca
• L-Arginine
• Licorice Root
• Nettle Leaf
• Cayenne
• Zinc Oxide 

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)