Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

STAMINAX - PROTI PREZGODNJIM EJAKULACIJAM

StaminaX proti prezgodnjim ejakulacijam je naravno prehransko dopolnilo brez stranskih učinkov. Kapsule so namenjene moškim, ki se soočajo s prezgodnjim izlivom in si želijo to težavo premostiti na naraven in učinkovit način. Moški, ki so jemali Staminax, so običajno že v 6 mesecih popolnoma nadzorovali semenski izliv, kapsul pa jim ni bilo več potrebno jemati. Prve rezultate boste opazili že v prvem tednu.

Kakšna je uspešnost izdelka Staminax?
Kapsule Staminax vplivajo na del možganov, ki je odgovoren za orgazem. Rezultati kažejo, da je bil v kar 95% problem prezgodnjega izliva po uporabi kapsul StaminaX v celoti odpravljen. Poleg tega kar 83% uporabnikov poroča tudi o povečanju velikosti penisa, saj kapsule pospešujejo cirkulacijo krvi v penisu.

V primeru, da z izdelkom niste zadovoljni, nam ga vrnite (tudi če je steklenička popolnoma prazna) in povrnili vam bomo denar. To lahko storite v 60 dneh od dneva nakupa.

Vsaka steklenička vsebuje 60 kapsul (vzemite 2 kapsuli dnevno)

Izberite količino:


Ali potrebujem recept?

Ne. StaminaX je 100% naravna zeliščna formula, zato zanjo ne potrebujete recepta. V primeru, da imate resna zdravstvena stanja ali jemljete druga zdravila, pa se pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Kakšen je odmerek?
Običajen odmerek sta 2 kapsuli dnevno. Kapsuli vzemite z vodo. Vsaka steklenička vsebuje 60 kapsul, kar zadostuje za 1 mesec. Kapsule jemljite redno vsak dan, če želite doseči najboljše rezultate. V primeru, da zamudite odmerek, vzemite naslednjega takoj, ko se spomnite. Če pa se bliža čas naslednjega odmerka, pa nadaljujte z običajnim odmerkom in ne podvajajte odmerka.

Ali bom moral jemati kapsule Staminax vse življenje?
Ne. Če boste disciplinirani z odmerkom, boste po 3-6 mesecih lahko že popolnoma nadzorovali semenski izliv.

Ali ima StaminaX kakšne stranske učinke?
StaminaX proti prezgodnjim izlivom je bil temeljito preizkušen in testiran in nima stranskih učinkov. Staminax tudi ne zasvoji.  Če ste srčni bolnik, pa svetujemo, da se pred uporabo posvetujte z zdravnikom.

Kakšne so sestavine?
StaminaX sestoji iz mešanice močnih zelišč:
- Cnidium Monnieri extract:  180mg
- Cuscuta Chinensis extract:  150mg
- Griffonia Simplicifolia extract:  100mg
- Passiflora Incarnata exteact: 50mg
- Pyridoxine: 10mg
- Ellataria Cardamomum extract: 5mg
- Piper Nigrum extract: 5mg

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)