Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

SEX KING XL PROTI IMPOTENCI - DOKAZANA 98% STOPNJA UČINKOVITOSTI ZA BOLJŠO EREKCIJO

sex king xl

Sex King XL vsebuje le najboljša zelišča in afrodiziake, ki dokazano pomagajo pri erektilnih težavah.

Ta popolna mešanica zelišč, združena v kapsulah, ima odlično 98% stopnjo učinkovitosti pri izboljšanju erektilne funkcije. Za primerjavo - običajna zdravila na recept, ki so namenjena za zdravljenje impotence, imajo le 70% stopnjo učinkovitosti.

Prednost izdelka Sex King XL je tudi v tem, da ni farmacevtsko zdravilo in zato ne povzroča nobenih stranskih učinkov. Je povsem naravna formula, ki izboljšuje pretok krvi v penis in tako nastane trda erekcija. Formula je bila temeljito preizkušena in je resnično najboljša rešitev za izboljšanje potence. Poleg tega pa boste imeli tudi večji nadzor nad ejakulacijo.

Sex King XL je primeren tudi za moške, ki nimajo težav z erektilno funkcijo, ampak želijo le izboljšati oz. popestriti spolno življenje.

Kakšni so rezultati?
Večina moških opazi močnejše in dlje trajajoče erekcije skoraj takoj po zaužitju kapsule, medtem ko manjšina zazna takšne spremembe po parih dneh uporabe. Zaradi izboljšanjega pretoka krvi v penis se pogosto opazno poveča debelina in dolžina penisa, tudi ko ni v nabreklem stanju. Povečana bo vzdržljivost med spolnostjo, čutili boste večje spolno slo, intenzivnejši pa bo tudi spolni užitek.

Vsaka steklenička vsebuje 60 kapsul (vzemite 1 - 2 kapsuli na dan)

Izberite količino:Kakšen je odmerek?
Vzemite 1 - 2 kapsuli na dan. Priporočamo, da začnete z dvema kapsulama dnevno prva 2 tedna, nato pa zmanjšajte na 1 kapsulo dnevno. Nekatere stranke poročajo, da jim bolj odgovarja, če vzamejo kapsule le kakšno uro ali dve pred spolnim odnosom, vendar je za doseganje najboljših rezultatov priporočeno dnevno jemanje. Učinki kapsul se namreč povečujejo z vsakim odmerkom in tudi z neprekinjenim jemanjem, vendar kljub temu vsake 3 tedne za nekaj dni naredite pavzo.

Ali so kakšni stranski učinki?
Če boste jemali tako kot je predpisano, ne boste imeli nobenih stranskih učinkov. Vseeno pa se v primeru, da jemljete kakšna zdravila na recept ali imate zdravstvene težave oz. težave s srcem, pred prvo uporabo posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Kakšne so sestavine?
Vsaka kapsula Sex King XL vsebuje:
TONGKAT ALI
HORNY GOAT WEED
GINKGO BILOBA
PANAX GINSENG
TRIBULUS TERRESTRIS
CNIDIUM MONNIERI
DODDER SEED
SAW PALMETTO
L-ARGININE
OAT STRAW (avena sativa)
PIPERINE

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)