Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

RESVERATROL PLUS - ZAVIRA NARAVNI PROCES STARANJA

Resveratrol Plus je najučinkovitejša naravna formula, s katero boste izgledali mladostno, se počutili odlično, izboljšali pa boste tudi svoje zdravje.

V čem je skrivnost našega izdelka Resveratrol Plus? Bistvo je v sestavini resveratrol, ki je glavna sestavina našega izdelka. Resveratrol se nahaja v večini vin, ki jih vsakodnevno pijejo Francozi in je znano, da zaradi tega živijo dlje od povprečne življenjske dobe, imajo nizko stopnjo bolezni srca, nizko stopnjo debelosti, lepo polt kože in so na splošno zelo dobrega zdravja. Resveratrol, ki zavira proces staranja, najdemo tudi v lupini grozdnih jagod, japonskem dresniku, arašidih in nekaterih drugih jagodah.

Resveratrol je rastlina, ki je prišla na naslovnice, ko so znanstveniki dokazali, da miši, ki so sicer nagnjene k prenajedanju, zavoljo resveratrola niso več pridobivale na teži, poleg tega pa se jim je življenjska doba povečala za 30%. Po mnenju raziskovalcev je "varovanje svojega telesa pred rakom, sladkorno boleznijo, boleznimi srca in alzheimerjeve bolezni povsem mogoče z jemanjem tabletk. Resveratrol je lahko ključnega pomena za zaščito telesa in dolgo življenje."

Resveratrol Plus je prehransko dopolnilo, narejeno iz 99-odstotno čistega izvlečka resveratrola, ki ga pridobivamo iz japonskega dresnika (Japanese knotweed). Zavira naravno staranje in podpira dolgo življenje.

Naročite svoj Resveratrol Plus še danes in zavrtite čas nazaj! Nikoli ni prepozno, da upočasnite proces staranja!

Vsaka steklenička vsebuje 60 kapsul (vzemite 1 - 2 kapsule na dan)

Izberite količino:
Kakšen je odmerek?
Običajni odmerek je 1 - 2 kapsuli na dan, vendar priporočamo, da vzamete 2 kapsuli na dan za doseganje najboljšega učinka reservatrola. Vsaka steklenička vsebuje 60 kapsul. (Ekvivalent 50 kozarcev rdečega vina ali 50mg čistega resveratrola.)

Kakšne so koristi Resveratrola Plus in v kolikšnem času se pokažejo?
Kmalu po začetku jemanja boste opazili povečano energetsko raven in splošno izboljšanje vašega zdravja ter počutja.

Ali so potrebna kakšna opozorila pred jemanjem kapsul Reservatrol Plus?
Ta izdelek ni priporočljiv za osebe, mlajše od 18 let ali nosečnice. V primeru, da jemljete kakšna zdravila na recept ali imate zdravstvene težave oz. težave s srcem, se pred prvo uporabo posvetujte z zdravnikom.

Kakšne so sestavine?
Vsaka 500mg kapsula je sestavljena iz:
- resveratrola (25mg)
- Acai Berry ekstrakt (275mg)
- Tumeric ekstrakt (100mg)
- zeleni čaj (100mg)

Ali obstajajo kakšni stranski učinki?
Resveratrol Plus se zlahka absorbira v telo. Če se pojavi slabost, vrtoglavica ali kakršenkoli drug neželeni stranski učinek, takoj prenehajte z jemanjem in se posvetujte s svojim zdravnikom.

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)