Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

Razstrupljevalni obliži - detoksi telesa in krepitev imunskega sistema

 

Če imate občutek, da se nikakor ne naspite dobro ali da ste pogosto utrujeni, če se nezdravo prehranjujete ali kadite, če imate zdravstvene težave ali jemljete zdravila, potem razmislite o razstrupitvi telsa.

Razstrupljevalni obliži Suresafe za podplate odstranijo toksine iz vašega znoja na podplatih (vključno s težkimi kovinami in strupi) ter okrepijo vaš imunski sistem. Z refleksologijo in akupresurnimi točkami v vaših podplatih pa spodbujajo nujno potrebno razstrupljanje jeter.

Razstrupljevalni obliži za noge Suresafe
(uporabljajte vsaj 5 noči zaporedoma)

Izberite količino:


Kakšena je uporaba?
Preden se zvečer odpravite spat, obliže preprosto namestite na podplate. Zjutraj, ko se zbudite, jih odstranite. Barva obliža se bo čez noč spremenila na podlagi vašega zdravstvenega stanja. Običajno temnejši obliž pomeni, da imate v sebi več toksinov. Tekom razstrupljanja bodo obliži postajali vse svetlejše barve. Priporočamo, da obliže uporabljate vsaj 5 noči zaporedoma (Nekateri jih boste morda morali uporabljati več kot 5 noči, odvisno od obarvanosti uporabljenega obliža.)Obliže lahko namestite tudi na problematične dele vašega telesa, kot so zapestje, koleno, ramena, gležnji in dimlje.

Po uporabi obližev se boste prebujali poživljeni, razstrupljeni in počutili se boste sveže, zdravstveni problemi pa bodo počasi začenjali izginjati.

Kakšne so sestavine obližev Suresafe?
Obliži vsebujejo le naravne sestavine: lesni in bambusov kis, kitosan, dokudami, liste japonske češnje, vitamin C, zelenjavne vlaknine, turmalin in škrobovino.

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)