Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

EXCITING DRAGON - KITAJSKA VIAGRA

Exciting Dragon je naravno prehransko dopolnilo, ki spodbuja erektilno funkcijo in zvišuje libido.

Exciting Dragon je unikatna mešanica finih zelišč in esencialnih vitaminov, ki spodbujajo moč erekcije in njeno trajanje, poleg tega pa spodbujajo nastajanje sperme in izboljšujejo njen okus. Exciting Dragon začne učinkovati v samo 30 minutah po zaužitju in traja vse do 48 ur!

Za nakup ne potrebujete recepta, saj je izdelek narejen le iz naravnih zeliščnih sestavin.

Vsaka steklenička vsebuje 18 kapsul (vzemite 1-3 pred spolnim odnosom)

Izberite količino:

Kakšen je odmerek?
Vzemite 1-3 kapsule 2 uri pred spolnim odnosom. Ne vzemite več kot 3 kapsule v 24 urah.

Kako dolgo učinkuje?
Učinki lahko trajajo od 24 do 48 ur. Mnogo moških poroča o enakih ali celo boljših rezultatih drugo noč po zaužitju kapsul Exciting Dragon.

Ali se Exciting Dragon uprorablja samo pri moških, ki imajo težave z erekcijo?
Ne. Exciting Dragon je primeren tudi za moške, ki nimajo težav z erektilno funcijo in si preprosto želijo le izboljšati spolne užitke.

Bom imel erekcije cel dan?
Ne. Exciting Dragon deluje na način, da boste dobili erekcijo samo, ko boste spolno vzburjeni. Če imate erekcijo, ki ne preneha, takoj obiščite zdravnika.

Ali za izdelek potrebujem recept?
Exciting Dragon je 100% naravna zeliščna formula, zato zanjo ne potrebujemo recepta. V primeru, da imate resna zdravstvena stanja ali jemljete druga zdravila, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Ima izdelek kakšne stranske učinke?
Exciting Dragon je testirana, varna kombinacija zelišč in esencialnih vitaminov, brez stranskih učinkov. Vseeno pa v primeru, da že uporabljate kakšna zdravila ali imate težave s srcem, preglejte sestavine z vašim osebnim zdravnikom.

Kakšne so sestavine?
Vsaka kapsula Exciting Dragon vsebuje:

  • Epimedium Brevicornum (horny goat weed)
  • Eurycoma longifolia (tongkat ali)
  • Panax Ginseng extract
  • Cistanche deserticola
  • Cordyceps Sinensis
  • Piper nigrum

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)