Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

NIAGRAX - Naravna Viagra BREZ STRANSKIH UČINKOV

NiagraX je sofisticirana kombinacija zeliščnih izvlečkov in vitaminov, ki spodbujajo pretok krvi v penis. Na ta način NiagraX učinkovito deluje proti impotenci, spodbuja močnejše erekcije in proizvajanje večje količine sperme. NiagraX povečuje tudi libido in privede do intenzivnejših orgazmov.

NiagraX je primeren za moške, ki imajo težave z doseganjem in vzdrževanjem erekcije ter tudi za moške, ki želijo le popestriti spolno življenje in povečati ter podaljšati spolne užitke.

NiagraX je na voljo v steklenički s 60 kapsulami, kar je dovolj za 30 neverjetnih spolnih doživetij!

NiagraX se od svojih farmacevtskih konkurentov razlikuje po dejstvu, da NIMA NOBENIH STRANSKIH UČINKOV in je 100% varen. NiagraX sestavljajo samo naravne sestavine, ki so popolnoma varne in so bile na vseh raziskavah dokazane kot zelo učinkovite pri odpravljanju težav z erekcijo.

Če z izdelkom NiagraX ne boste zadovoljni vam nudimo 60-dnevno garancijo z vračilom denarja!

Vsaka steklenička vsebuje 60 kapsul (vzemite 1 ali 2 kapsuli 2 uri pred spolnim odnosom)

Izberite količino:Kakšen je odmerek?
Priporočamo, da vzamete 1 - 2 kapsuli na dan (ne vzemite več kot 3 kapsule v 24 urah). Za doseganje najboljših rezultatov vzemite omenjeno dozo dve uri pred spolnim odnosom. NiagraX pa lahko jemljete tudi kot prehrambeni dodatek - 1 kapsulo na dan.

Bom imel erekcijo cel dan?
Ne, NiagraX deluje na tak način, da boste dobili erekcijo samo, ko boste spolno vzburjeni. Če imate erekcijo, ki ne preneha, takoj obiščite zdravnika.

Kako dolgo učinkuje?
Ker je NiagraX popolnoma naraven prehrambeni dodatek, učinki lahko trajajo od 24-48 ur. Mnogo moških poroča o enakih ali celo boljših rezultatih drugo noč po jemanju kapsul NiagraX.

Ali za izdelek potrebujem recept?
NiagraX je 100% naravna zeliščna formula, zato zanjo ne potrebujemo recepta ali neprijetnih obiskov pri zdravniku. V primeru, da imate resna zdravstvena stanja ali jemljete druga zdravila, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Ima izdelek kakšne stranske učinke?
NiagraX je testirana varna kombinacija odličnih zelišč in potrebnih vitaminov, brez stranskih učinkov. Vseeno pa v primeru, da že uporabljate kakšna zdravila, preglejte sestavine z vašim osebnim zdravnikom.

Kakšne so sestavine?
Vsaka kapsula NiagraX vsebuje:

  • Xanthoparmelia Scabrosa: deluje s sproščanjem testosterona in stimuliranjem senzorskih živcev v genitalnem delu, kar zviša libido in trajanje erekcije. Prav tako pa tudi lajša utrujenost in blaži depresivnost. Je eden najmočnejših PDE-5 inhibitorjev na svetu.
  • Cnidium Monnier
  • Piperine
  • L Arginine

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)