Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

PF300 - Passion Flower - ZA IZBOLJŠANJE PLODNOSTI PRI ŽENSKAH

 

Aktivne sestavine v passijonki (Passion flower) imajo pomirjujoč učinek, ker blagodejno vplivajo na spanec in sproščanje napetih mišic. Pasijonka se že stoletja uporablja pri motnjah spanja, napetosti, nervozi, odvajanju od kajenja, krčih, pri histeriji, astmi, simptomih menopavze, motnji zbranosti (ADHD), živčnosti, razdražljivosti, palpitacije, pri težavah z nerednim srčnim utripom, visokem krvnem tlaku, prezgodnji ejakulaciji, za lajšanje bolečin in še bi lahko naštevali...

Vsaka steklenička vsebuje 90 kapsul
(vzemite 1 kapsulo dnevno)

Izberite količino:Kakšen je odmerek?
Običajen odmerek je 1 kapsula dnevno. Vsaka steklenička Passion Flower 300 - PF300 vsebuje 90 kapsul izvlečka pasijonke.

Ali so potrebna kakšna opozorila pred jemanjem kapsul PF300?
Izdelek je 100% naraven. Vseeno se v primeru, če imate resne zdravstvene težave, pred uporabo posvetujte z zdravnikom o uporabi tega izdelka.

Kakšne so sestavine?
Vsaka steklenička vsebuje 90 tablet (mesečna zaloga). Vsaka 300mg kapsula vsebuje 10mg flavonoidov (močnih antioksidantov, ki ščitijo človeško telo pred oksidativnimi poškodbami, ki jih povzročajo prosti radikali).OPOZORILO:
Passion Flower 300 ne smejo uživati: - posamezniki, ki uživajo antidepresive ali druga psihoaktivna zdravila - posamezniki, ki trpijo za duševnimi motnjami - posamezniki, ki jemljejo druga zdravila (pred uporabo se posvetujte z zdravnikom) - nosečnice - doječe matere

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)