Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

PENIS PAL - NAPRAVA ZA POVEČANJE PENISA


PenisPal je povsem nova revolucionarna naprava za povečanje penisa, s katero lahko povečate svoj penis za do 8 cm.

PenisPal je bil znanstveno zasnovan tako, da vam nudi optimalno udobje med uporabo naprave, in da se prilega vsem velikosti penisa. Delovanje PenisPal-a temelji na znanstveni metodi, s katero postopoma povečujete svoj penis z raztezanjem, pri čemer morate napravo namestiti tako, da vam bo udobno. Z rednim raztezanjem penisa 3 - 6 ur na dan se vam bo penis mesečno povečal za 2 - 3 cm. Dosežki raztezanja so stalni.

Vsak paket vsebuje napravo PenisPal, DVD z navodili ter podaljške.

Izberite količino:
Kaj vse vključuje paket PenisPal?
Ob nakupu PenisPal-a dobite poleg naprave tudi vse potrebne podaljške za povečanje penisa do 8 cm in DVD z navodili za uporabo.

Kako deluje PenisPal?
Naprava za povečanje penisa PenisPal podaljšuje penis s konstantnim raztezanjem, ki se izvaja daljše časovno obdobje. Raztezanje penisa je popolnoma neboleče. 90% uporabnikov naprave tudi ne občuti nobenega neugodja, vse kar občutijo je le nežen pritisk. Med nošenjem PenisPal-a lahko spreminjate napetost, s katero raztezate svoj penis, in določite, koliko ur boste napravo nosili. Priporočamo vam, da nastavite napetost na takšno stopnjo, da vam bo udobno. Če začutite bolečino, morate popustiti napetost.

Kako se namesti PenisPal?
Verjetno boste prijetno presenečeni, ko boste ugotovili, da je uporaba PenisPal-a pravzaprav zelo enostavna in udobna. Najprej boste namestili podaljške PenisPal-a tako, da bo dolžina le-teh ustrezala dolžini vašega penisa. Potem boste dali svoj penis skozi odprtino na spodnji strani naprave in ga potisnili do vrha naprave, kjer ga boste pripeli z obročkom. Na koncu pa boste na podaljških nastavili še napetost (do stopnje udobja), s katero boste raztezali svoj penis.

Ali je uporaba PenisPal-a udobna?
Naprava je tako zelo udobna, da jo lahko nosite pod ohlapnimi hlačami, brez da bi kdo ugotovil, za kaj gre. PenisPal lahko nosite celo med spanjem. Poskrbite le, da imate napetost vedno nastavljeno do takšne mere, da ni bolečin.

Kako hitro so vidno rezultati?
Rezultati uporabe PenisPal-a so odvisni od tega, koliko časa nosite napravo za povečanje penisa. Moški, ki nosijo napravo redno vsak dan, dosežejo rezultate prej kot moški, ki jo nosijo le občasno. Vendar ne skrbite, tudi če ne boste mogli nostiti naprave kot je priporočeno, boste povečali svoj penis, le dlje časa bo trajalo, da boste dosegli isti rezultat.

Za več informacij o izdelku PenisPal lahko obiščete tudi uradno spletno stran v slovenščini - PenisPal - povečanje penisa.

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)