Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

Nympho JUICE - ŽENSKA VIAGRA

NymphoJuice je ženski afrodiziak, narejen iz močne kombinacije starodavnih kitajskih zelišč, ki izboljšuje libido in orgazmične užitke pri ženskah.

Če težko dosegate orgazme ali pa si preprosto želite močnejših orgazmov, potem je NymphoJuice prava izbira za vas. NymphoJuice potrebuje vsaka ženska, ki si želi uživati v bolj zadovoljivem seksu in dosegati neverjetne orgazme.

Vsaka steklenička vsebuje 60 kapsul (vzemite 2 kapsuli pred seksom)

Izberite količino:

Kako deluje NymphoJuice?
NymphoJuice s svojo unikatno kombinacijo zelišč izboljšuje krvni pretok do spolovil in obenem prebudi libido z zviševanjem količine spolnih hormonov. NymphoJuice ne deluje le kot afrodiziak, temveč izboljša tudi krvni pretok, energijo in splošno počutje.

Ali so potrebna kakšna opozorila pred jemanjem izdelka NymphoJuice?
NymphoJuice je popolnoma zeliščna formula in nima znanih stranskih učinkov, če se jemlje kot je predpisano. Vseeno pa se v primeru, da jemljete kakšna zdravila na recept ali imate zdravstvene težave, pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.
OPOZORILO: Ne jemljite izdelka, če ste noseči.


Kakšen je odmerek?
NymphoJuice lahko jemljemo kot prehransko dopolnilo po 1 kapsulo dnevno, ali pa 2 kapsuli 1 uro pred spolnim odnosom. Lahko jih pogoltnete cele ali pa raztopite v pijači.

Kakšne so sestavine?
NymphoJuice vsebuje mešanico močnih zelišč, ki učinkujejo posebej na ženski libido:
- Damiana extract
- Muira puama extract 
- Horny goat weed extract
- Tribulus terrestris extract
- Black pepper extract

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)