Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

MuscleMax xtreme - ZA GRADNJO TELESA NA NARAVEN NAČINMusclemax Xtreme je naravna zeliščna formula, ki vam bo pomagala okrepiti mišično maso in kapaciteto. Izdelek je primeren tako za profesionalne športnike kot tudi za vsakogar, ki želi izboljšati svojo uspešnost v športni aktivnosti, s katero se ukvarja. Izdelek je primeren tako za moške kot ženske.

Musclemax Xtreme vam bo pomagal do močnega in zdravega telesa. Je popolnoma naravno prehransko dopolnilo in ne vsebuje steroidov ali drugih sintetičnih učinkovin.

Vsaka steklenička vsebuje 90 kapsul (vzemite 1-3 kapsule dnevno)

Izberite količino:


Kaj je MuscleMax Extreme?

MuscleMax Xtreme je prehrambeni dodatek za pridobivanje mišične mase, ki ima izredne rezultate tako pri moških kot pri ženskah. Izdelek poviša raven energije, mišično moč in kapaciteto. MuscleMax Extreme pripomore k večji uspešnosti na tekmovanjih in vam prinese potrebno prednost pred tekmeci. Z rednim jemanjem Musclemax Xtreme boste opazili izrazite pridobitve v mišični masi.

Kakšen je odmerek?
Običajen odmerek so 1-3 kapsule dnevno. Moški z manj kot 75-80 kg ter ženske naj vzamejo le 1-2 kapsuli. Moški z več kot 110 kg bodo rezultate opazili prej.
Odmerek vzemite naenkrat, vsak dan ob istem času. Najprimernejši čas za jemanje kapsul je 2 uri pred treningom ali pa takoj zjutraj.
Izdelek uporabljajte kot dodatek k vaši redni telesni vadbi.

Kako deluje MuscleMax Xtreme za gradnjo mišic?
MuscleMax Xtreme spodbuja rastne hormone v telesu in zvišuje mišično moč. MuscleMax Xtreme prav tako zvišuje stopnje prostega testosterona in spodbuja izločanje IGF hormonov, ki so primarno odgovorni za gradnjo mišic.

Ali ima izdelek kakšne stranske učinke?
Musclemax Xtreme vsebuje samo naravne sestavine in nima znanih stranskih učinkov. Vseeno pa se v primeru, da jemljete zdravila na recept ali imate zdravstvene težave, pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Kakšne so sestavine?
Sestavine, ki tvorijo MuscleMax Extreme, so navedene spodaj:

  • Tribulus Terrestris (P.E. 20%)
  • Coleus Forskohlii (P.E. 10:1)
  • Panax Ginseng (P.E. 20%)
  • Avena Sativa (P.E. 10:1)
  • L-argenine
  • Zinc oxide
  • Piperine

Če želite izvedeti več o izdelku, obiščite spletno stran MuscleMax Xtreme - Mišična masa.

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)