Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

SPERMOMAX - VEČ SPERME NA NARAVEN NAČIN

SPERMOMAX kapsule za več sperme spodbujajo nastajanje sperme v modih. S pomočjo kapsul Spermomax lahko povečate količino sperme za 500%. Zakaj bi imeli le 2 izliva, če imate lahko 4?

Več sperme pomeni, da boste imeli večji volumen semenskega izliva, to pa vodi do daljših in intenzivnejših orgazmov. Ostale prednosti vključujejo: večja samozavest pri spolnem odnosu, povečan libido, in močnejše erekcije. Rezultati so vidni že v prvem tednu uporabe.

Vsaka steklenička vsebuje 60 kapsul (vzemite 2 kapsuli dnevno)

Izberite količino:

Kako deluje Spermomax za več sperme?
Kapsule Spermomax so narejene iz zelišč, ki se že stoletja uporabljajo za povečevanje libida, spolne stimulacije in plodnosti. V Aziji in Južni Ameriki se ta zelišča že tisočletja uporabljajo kot moški spolni toniki. Tudi zahodna medicina je začela spoznavati pozitiven vpliv teh zelišč na moško telo.
Zelišča v moškem telesu spodbujajo:
- nastajanje sperme
- zdravje mod
- libido
- večji volumen sperme
- kvaliteto sperme
- normalno erektilno funkcijo

Kakšen je odmerek?
Običajni odmerek sta 2 kapsuli na dan. Vzemite jih 30 minut po jedi z vodo.
Vzamete lahko tudi 4 kapsule na dan, kar poveča učinek. Vendar ne vzemite več kot 2 kapsuli v 8 urah in ne več kot 4 kapsule v 24 urah.
Če pozabite vzeti odmerek, ga vzemite takoj ko se spomnite. Če pa se bliža ura naslednjega odmerka, pa preskočite zamujeno dozo, in nadaljujte po normalnem urniku. Ne podvajajte odmerkov, da bi nadoknadili zamujeno.

Ali Spermomax pomaga tudi pri prezgodnjih ejakulacijah / erektilnih težavah?
Da, tudi spolne disfunkcije, kot so erektilne težave, majhen libido ali prezgodnje ejakulacije bodo postale stvar preteklosti.

Kakšne so prednosti delovanja Spermomaxa?
Orgazmi bodo daljši in bolj intenzivni, saj boste ejakulirali več sperme. Želja po seksu bo večja, močnejše pa bodo tudi erekcije.

Ima izdelek kakšne stranske učinke?
Spermomax nima stranskih učinkov, saj je narejen le iz naravnih sestavin. Če pa imate resne zdravstvene težave ali jemljete druga zdravila, vam priporočamo, da pregledate sestavine z vašim zdravnikom.

Kakšne so sestavine?
Vsaka kapsula prehranskega dodatka Spermomax vsebuje:
- Maca extract
- L-Lysine
- L-Arginine
- Xian Mao extract
- Dodder Seed extract
- Tribulus Terrestris extract
- Tongkat Ali extract
- Saw Palmetto extract
- Zinc
- Piperine

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)