Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

MemoMore - ZA BOLJŠI SPOMIN

Memomore je namenjen vsem, mladim in starejšim, ki želijo ostati mentalno sposobni in želijo izboljšati spomin.

Naša posebno zasnovana zeliščna formula je namenjena strokovnjakom, ki morajo biti v službi s svojim znanjem ves čas na vrhuncu, starejšim, ki želijo imeti dober somin, in za študente, ki potrebujejo dodatno moč za boljšo koncentracijo pri učenju.

Naravne sestavine izdelka Memomore so specifično namenjene hitremu izboljšanju spomina, saj spodbujajo delovanje možganov.

Vsaka steklenička vsebuje 90 kapsul (vzemite 2 kapsuli dnevno)

Izberite količino:

Kakšen je odmerek?
Običajen odmerek je 1 kapsula dvakrat dnevno (zjutraj in zvečer). Osebe z Alzheimerjevo boleznijo naj vzamejo 1 kapsulo trikrat dnevno. Odmerek lahko omejite na 1 kapsulo dnevno, ko se vaš spomin izboljša.

V kolikšnem času bodo opazni rezultati?
Prvi rezultati se bodo pokazali po 4-6 tednih jemanja Memomore kapsul, po tem času pa bo napredovanje vse hitrejše.

Kako deluje Memomore za boljši spomin?
Memomore je vazodilator, ki zvišuje pretok kisika v možganske celice. To še posebej pomaga pri Alzheimerjevi bolezni, demenci, senilnosti in izgubi spomina (kratkotrajni ali dolgotrajni).

Ima izdelek kakšne stranske učinke?
V splošnem ni znanih stranskih učinkov, če se jemlje po navodilih. Vseeno pa se v primeru, da jemljete kakšna zdravila na recept ali imate zdravstvene težave, pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Kakšne so sestavine?
Vsaka kapsula vsebuje unikatno mešanico zelišč:

  • Ginkgo biloba
  • Gotu kola
  • Ginseng
  • Niacin (vitamin B3)
  • Ascorbic acid (vitamin C)

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)