Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

MACA - KAPSULE MACA

maca

Maca (znanstveno Lepidium meyenii) je rastlina, ki je znana po tem, da povečuje spolno slo, izboljšuje kakovost sperme, pomaga pri hormonskem neravnovesju in pozitivno vpliva na razpoloženje ter energijo. Dokazano je, da maca povečuje plodnost tako pri ženskah kot pri moških, pomaga pri depresiji in stresu ter krepi imunski sistem. Maca se zato lahko uporablja kot afrodiziak in prehranski dodatek za izboljšanje vašega zdravja. Z Maco boste vedno polni energije in počutili se boste odlično.

Maca izvira iz Andov v Peruju, kjer se že več kot 2.000 let uporablja za prehrano in zdravljenje. Po velikosti in obliki je nekoliko podobna redkvi in repi, s katerima je tudi v sorodu. Maca uspeva le v hladnem podnebju, zato jo gojijo le na nadmorski višini 4,100-4,500 metrov, kjer ne uspeva praktično nič drugega. Tam tudi ni veliko naravnih škodljivcev, zato je maca pridelana zelo ekološko. Za gnojenje polj uporabljajo predvsem gnoj ovc in alpak.

Vsaka steklenička vsebuje 60 kapsul (vzemite 2 kapsuli dnevno)

Izberite količino:


Kakšni so učinki uporabe Maca kapsul?

Maco že stoletja uporabljajo za:

 • premagovanje utrujenosti,
 • odpravljanje depresivnih stanj in stresa s pomočjo pravilne prehrane
 • pri menstrualnih težavah
 • izboljšanje hormonskega ravnovesja (normalizira steroidne hormone kot so testosteron, progesteron in estrogen). Zaradi tega ima maca sposobnost preprečevanja hormonalnih sprememb, ki se kažejo s staranjem, vrača funkcionalni status in s tem kreativni libido
 • izboljšuje kvaliteto las in nohtov
 • in tudi pri mnogih drugih težavah

Hranilne snovi:

 • aminokisline
 • ogljikovi hidrati
 • minerali (Kalcij, Fosfor, Cink, Magnezij, Železo)
 • vitamini (B1, B2 in B12), Vitamin C in Vitamin E
 • steroid glikozidi

Kakšen je odmerek?
Vzemite 1 - 2 kapsuli Mace na dan.

Ali so potrebna kakšna opozorila pred jemanjem Mace?
Maca je popolnoma zeliščna formula, ki ne vsebuje kemičnih spojin in ni zdravilo na recept. Maca nima znanih stranskih učinkov, če jo boste jemali po navodilih. Vseeno pa se v primeru, da jemljete kakšna zdravila na recept ali imate zdravstvene težave, pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Kaj je v kapsulah Maca?
Kapsule Mace so sestavljene iz čistega ekstrakta mace v razmerju 10:1, kar pomeni, da za 1kg ekstrakta potrebujemo 10kg mace. To je kar 10x močnejši ekstrakt kot pri večini konkurenčnih ponudnikov, zato je dovolj da vzamete le 1 - 2 kapsuli dnevno.

Če želite izvedeti več o izdelku, obiščite spletno stran Maca - Pure Maca kapsule.

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)