Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

LAST LONG - Tablete proti prezgodnjim izlivom


Če se vam pogosto zgodi, da doživite prezgodnji izliv med spolnim odnosom, je tukaj rešitev za vas! Last Long kapsule so narejene iz popolne mešanice zelišč, ki dokazano pomagajo pri težavah s prezgodnjim semenskim izlivom.

Last Long kapsule so kombinacija zelišč, ki pomagajo pri prodobivanju nadzora nad ejakulacijo. Zelišča omogočajo, da spolni odnos traja dlje, saj boste imeli večji nadzor nad semenskim izlivom.

S kapsulami Last Long boste v postelji zdržali 5-10 krat dlje kot ponavadi. Prvi rezultati bodo opazni že v prvem tednu. V treh mesecih pa bo vaš problem popolnoma odpravljen in kapsul ne boste več potrebovali. V redkih primerih moški potrebujejo šest mesecev, da pridejo do željenega rezultata.

Vsaka steklenička vsebuje 60 kapsul (vzemite 1-2 kapsuli dnevno)

Izberite količino:Ali Last Long zares deluje?
Da, zares deluje. Preden je izdelek šel v prodajo, smo ga testirali in dosegli 100% uspešnost.

Kako deluje Last Long?
Last Long vpliva na hipotalamus, ki je odgovoren za spolno vzburjenje. S tem ko omili hiperaktivnost receptorjev za spolno vzburjenje, boste v spolnem odnosu zdržali tudi 20 minut ali več.

Kapsule Last Long preprečujejo prezgodnji izliv z zviševanjem ravni serotonina, naravne kemikalije, ki nastaja v možganih. Večja količina serotonina pomeni zmanjšano spolno slo, zato le-to podaljšuje čas pred ejakulacijo in zavira prezgodnji izliv. Skozi daljše obdobje jemanja kapsul Last Long se telo navadi upočasniti telesne procese, ki vodijo do prezgodnjega semenskega izliva. Ko se enkrat navadite nadzirati ejakulacijo, lahko prenehate z jemanjem kapsul Last Long.

Last Long kapsule pozitivno vplivajo tudi na dejavnike, ki povzročajo prezgodnji izliv: anksioznost, neravnovesje spolnih hormonov, kemično neravnovesje v možganih.

Kakšen je odmerek?
Vzemite 2 kapsuli na dan s kozarcem vode (ne vzemite več kot 3 kapsule v 24 urah). Vsaka steklenička vsebuje 60 kapsul, kar zadostuje za 1 mesec. Kapsule jemljite vsak dan in, še posebej prvi mesec, bodite disciplinirani, da ne zamudite odmerka. Če odmerek pozabite, ga vzemite takoj ko se spomnite, če pa se bliža ura, ko bi morali vzeti nov odmerek, prejšnjega preskočite, in nadaljujte po normalnem urniku. Ne podvajajte odmerkov, da bi nadoknadili zamujeno.

Ali se Last Longer jemlje samo pri težavah s prezgodnjimi izlivi?
Čeprav je Last Long v osnovi namenjen moškim s težavam pri prezgodnjih izlivih, ga lahko jemljejo tudi moški, ki preprosto želijo zdržati dlje in imeti več energije med spolnim odnosom.

Ali imajo kapsule Last Longer stranske učinke?
Last Long ne povzroča nobenih stranskih učinkov, če sledite navodilom za uporabo. Če imate resne zdravstvene težave ali jemljete druga zdravila, pa se pred prvo uporabo posvetujte z zdravnikom. Skupaj preglejte sestavine izdelka Last Long.

Kakšne so sestavine?
Vsaka tableta vsebuje naslednje sestavine:

  • Withania somnifera (Ashwagandha)
  • Cnidium Monnieri
  • Tribulus Terrestris
  • Semen Cuscutae (Dodder seed)
  • Dioscorea Villosa (Wild yam)
  • Passiflora Incarnata (Passion flower)
  • Curculigo Orchioides (Black musale)
  • Cardamom
  • Zinc

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)