Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

KETON MALINE - ZA ZDRAVO IN VITKO TELO

KETON MALINE končno na voljo v Naravni lekarni!

Imate težave pri uravnavanju telesne teže? Vam nikakor ne uspe shujšati? S Keton malinami bo hujšanje postalo manj naporno in učinkovitejše.

Keton maline so osupnile ves svet, saj lahko brez večjih sprememb v načinu življenja in prehranjevanja izgubite odvečne kilograme. Z zdravo prehrano pa so rezultati še hitrejši in tudi vi se ne boste počutili le bolje, ampak odlično!

Glavna sestavina naših Keton malin je encim, ki ga najdemo v malinah (znan kot Keton maline). Zaradi njihove lastnosti kurjenja maščob jih uporabljajo tako za hujšanje, kot tudi pri fitnesu. Značilnost encima je, da topi maščobo, kar pomaga pri izgubi telesne teže.

Da bi zagotovili učinkovito in hitro rešitev za uravnavanje telesne teže, so naše Keton maline skrbno zmešane s pravo količino Acai jagod (močnim antioksidantom) in zelenim čajem (splošnim stimulansom in zdravilnim tonikom), saj odlično spodbujata topljenje maščob.

Za zdravo in vitko telo naročite svoj izdelek KETON MALINE!

Vsaka steklenička vsebuje 60 kapsul
(vzemite 1 - 2 kapsuli na dan)

Izberite količino:Kakšen je odmerek?
Običajna doza je 1 kapsula, dvakrat na dan, 30 minut pred obrokom. Vsaka steklenička vsebuje 60 kapsul.

Kakšne koristi lahko pričakujem od izdelka?
Skoraj takoj bi morali začeti opažati rast vaše energijske ravni, v enem tednu pa boste opazili veliko izboljšanje vaše teže.

Ali so potrebna kakšna opozorila pred jemanjem kapsul Keton malin?
Keton maline telo prenaša zlahka, vendar če se po zaužitju le-teh pojavi slabost, omotica ali kateri koli drugi stranski učinki, morate takoj prenehati z uživanjem Keton malin in se posvetovati z zdravnikom ali s farmacevtom.

Kakšne so sestavine izdelka KETON MALINE?
Vsaka steklenička vsebuje: Keton maline, zeleni čaj in Acai jagode.

Keton maline vsebujejo naravno fenolsko spojino, ki je primarna aroma rdečih malin. Dokazano je, da preprečuje visoko vsebnost maščob v telesu. Visok odmerek te spojine ustavi predelavo maščob in poveča lipolizo sporoženo z norepinefrinom.

Termogen učinek zelenega čaja je rezultat sinergije in interakcije med dvema glavnima kemikalijama; katehin-polifenol in kofein, kar poveča in podaljša stimulacijo termogeneze.

Acai jagode so močan antioksidant, ki ima neverjetne zdravstvene koristi kot so: uravnavanje telesne teže, višja raven energije, izboljšanje prebave, raztrupljevanje telesa, izboljšan videz kože in zdravje srca ter zmanjšanje znakov staranja in ravni holesterola.

Če želite izvedeti več o izdelku, obiščite spletno stran Keton maline - zdravo hujšanje na naraven način.

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)