Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

Instant Virgin - SPREJ ZA tesno vaginoNožnica lahko sčasoma postane ohlapna in neelastična zaradi nosečnosti, večje spolne aktivnosti, staranja, menopavze, hujšanja ali večjih fizičnih naporov. Zaradi teh dejavnikov kolagen v nožnici postane manj prožen, to pa lahko povzroči uhajanje urina ob telesnem naporu in zmanjšanje užitkov med spolnostjo.

Sedaj ne potrebujete več dragih in nevarnih operacij, saj je na voljo naravni sprej Instant Virgin, ki bo povrnil elastičnost, tesnost in vlažnost nožince. Nožnica bo zopet občutljiva na dražljaje med spolnostjo in tudi orgazme boste doživeli hitreje ter pogosteje. Sprej nanesite 5 minut pred spolnim odnosom.

Ta izdelek ni več v prodaji. Namesto tega izdelka Vam priporočamo izdelek NymphoJuice - naravna viagra za ženske.

Kako deluje Instant Virgin - sprej za bolj tesno vagino?
S sprejem Instant Virgin boste zožali stene nožnice v samo 5 minutah po nanosu. Vsakodnevna uporaba spreja Instant Virgin bo sčasoma popolnoma obnovila nožnico in preprečevala ponovno razširitev vaginalnih sten. Z uporabo spreja Instant Virgin boste spet občutili tesnost in več užitkov pri ljubljenju!

Ali so pred uporabo spreja potrebna kakšna opozorila?
Izdelka ne uporabljajte, če ste noseči ali imate vaginalne infekcije. Če imate težave s kožo ali resne zdravstvene težave, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Kako se uporablja?
Preprosto 2-krat poškropite znotraj nožnice 5 minut pred spolnim odnosom.

Kakšne so sestavine?
- aloe,
- phellodendron,
- myrrh,
- herba centellae,
- hyaluronic acid,
- collagen protein,
- haluronic acid,
- voda

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)