Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

Horny Goat Weed Extreme - NARAVEN AFRODIZIJAK

Rastlino Horny Goat Weed, znano tudi kot Yin Yang Huo, Epedium in Inyokaku, so čisto po naključju odkrili kozji pastirji, ki so ugotovili, da so koze postale bolj promiskutetne oz. "potrebne" po zaužitju te rastline.

Rastlina Horney Goat Weed se od tedaj že več stoletij uporablja kot naraven afrodiziak in spolni stimulant za moške in ženske. Spodbuja libido pri obeh spolih in pri moških skrbi za normalno erektilno funkcijo.

Izdelek Horny Goat Weed Extreme za podpiranje erektilne funkcije vsebuje poleg močnega ekstrakta rastline Epimedium tudi druge močne afrodizijake v obliki ekstraktov, in sicer Maco, Tribulus in Ginseng. Tako tvori najbolj učinkovito celovito naravno sredstvo za izboljšanje spolne funkcije.

Horny Got Weed Extreme je 100% zeliščno prehransko dopolnilo. Ima 82% stopnjo učinkovitosti pri spodbujanju erektilne funkcije pri moških in 90% učinkovitost pri spodbujanju libida pri ženskah.

Vsaka steklenička vsebuje 60 kapsul (Vzemite 2-3 dnevno)

Izberite količino:

Kako deluje Horny Goat Weed Extreme?
Afrodiziaki, prisotni v izdelku, stimulirajo ključne nevrotransmiterje, ki so odgovorni za spolno vzburjenje. To privede do močnejše erekcije pri moškem, povečanega libida pri obeh spolih in večjega spolnega užitka.

Kakšne so prednosti uporabe Horny Goat Weed Extreme?

Rastlina Horny Goat Weed ima dolgo zgodovino uporabe na Kitajskem in Japonskem pri težavah z ledvicami, jetri ter sklepi. Poleg tega pa je zagotovo najbolj znan kot naravni afrodiziak in spolni stimulant.

Horny Goat Weed Extreme izboljšuje:
- libido pri moških in ženskah
- erekcijsko funkcijo pri moških
- spolni užitek
- intenzivnost orgazmov pri moških in ženskah
- občutljivost genitalij na dražljaje

Ali ima izdelek kakšne stranske učinke?
Horny Goat Weed nima stranskih učinkov, če ga boste jemali po navodilih. V primeru, da imate zdravstvene težave ali jemljete zdravila na recept, pa se pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Kakšen je odmerek?
Vzemite 2–3 kapsule 2 uri pred spolnim odnosom.

Kakšne so sestavine?
Vsaka kapsula vsebuje:

  • Horny goat weed ekstrakt
  • Tongkat ali ekstrakt
  • Semen cuscutae ekstrakt
  • Piper nigrum ekstrakt
  • L-Arginine

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)