Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

Pure Horny Goat Weed - ZA BOLJŠI SEKSIzdelek Horny Goat Weed je močan spodbujevalec libida tako za moške kot za ženske. Ima visoko stopnjo učinkovitost že takoj po prvi uporabi.

Rastlina Epimedium (Horny Goat Weed), ki je glavna sestavina našega izdelka, je široko uporabljana v tradicionalni kitajski medicini, v zadnejm času pa je postala znana tudi v zahodni medicini za spodbujanje spolne funkcije pri obeh spolih.

Vsaka steklenička vsebuje 60 kapsul (vzemite 1-3 kapsule)

Izberite količino:


Kaj bom izkusil/a po uporabi Horny Goat Weeda?
--- NE-HORMONALNO SPOLNI STIMULANT ZA MOŠKE IN ŽENSKE
--- VPLIVA NA HIPOTALAMUS IN LIMFNI SISTEM
--- IZBOLJŠA LIBIDO PRI OBEH SPOLIH
--- POMAGA OBDRŽATI EREKCIJO PRI MOŠKIH
--- POMAGA DOSEČI VEČKRATNE ORGAZME

Kakšen je odmerek?
Vzemite 1-3 kapsule 2 uri pred spolnim odnosom.

Ali ima Horny Goat Weed kakšne stranske učinke?
Horny Goat Weed nima nobenih stranskih učinkov, če ga jemljete po navodilih. Vseeno pa ni priporočljiv za tiste, ki jih muči nespečnost. Tudi če imate resna zdravstvena stanja, težave s srcem, ali jemljete druga zdravila, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Kakšne so sestavine?
Izdelek vsebuje močan 400mg ekstrakt rastline Epimedium oz. Horny Goat Weed, standardiziran na 20% icariin (večji odstotki so ponavadi rezervirani za laboratorijsko rabo). Icariin je glavna učinkovina rastline Epimedium in deluje tako, da povečuje dotok krvi v genitalna območja moških in žensk. Icariin v telesu zavira encim PDE5, ki je pri moških odgovoren za prenehanje erektilne stimulacije.

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)