Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

Hair Again - PROTI PLEŠAVOSTI
Izpadanje las 
za vse več ljudi predstavlja veliko težavo, saj so lepi in zdravi lasje odraz lepote in urejenosti. Ta neželeni pojav lahko doleti prav vsakogar ne glede na starost in spol in pogosto vpliva na človekovo samopodobo ter samozavest.

Izpadanje las ali moško plešavost oz. androgeno alopecijo (redčenje las na temenu in sencih) povzroča odmiranje lasnih mešičkov (foliklov), ki sicer skrbijo za naravni cikel obnavljanja las.

Naravno prehransko dopolnilo Hair Again ustavi izpadanje las in spodbuja ponovo rast las! Hair Again je svetovno najbolj znan naravni izdelek proti plešavosti. Uporablja ga več kot 400 000 strank, ki poročajo o odličnih rezultatih!

Vsaka steklenička vsebuje 90 kapsul (vzemite 2 kapsuli dnevno)

Izberite količino:

Kako deluje Hair Again proti plešavosti?
Pri preprečevanju ali zdravljenju večine oblik izpadanja las moramo poskrbeti, da je raven dihidrotestosterona (DHT) v telesu zmanjšana. Dihidrotestosteron je moški spolni hormon, ki pri moških, nagnjenih k plešavosti, povzroča, da lasni mešiček ne dobi zadosti hrane, zaradi česar se pojavi plešavost. Hair Again na naraven način preprečuje pretvarjanje testosterona v dihidrotestosteron.

Hair Again nima škodljivih stranskih učinkov v nasprotju z večino zdravil na recept. Zelišča v kapsulah Hair Again na naraven način zavirajo nastajanje DHT v telesu in oskrbujejo lasne mešičke z vsemi potrebnimi hranili za njihovo nemoteno delovanje.

Kako dolgo traja, da se pojavijo prvi rezultati?
Hair Again začne delovati skoraj takoj, vseeno pa je rast las počasen proces, zato se lahko vidni rezultati pokažejo šele po treh mesecih. Vseeno pa boste opazili, da se je izpadanje las umirilo že po samo 2 tednih.

Kako dolgo bom moral/a jemati Hair Again?
Začeten odmerek sta 2 kapsuli dnevno. Priporočamo vam, da jemljete Hair Again vsaj 6 mesecev, tudi ko bodo lasje že začeli ponovno rasti. Odmerek lahko zmanjšate na 1 kapsulo dnevno, ko vam lasje ponovno zrastejo. Če opazite, da se vam lasje spet začenjajo redčiti, to pomeni, da se DHT stopnje zvišujejo in v takem primeru morate ponoviti jemanje od začetka.

Ali ima produkt kakšne stranske učinke?
Hair Again je 100% varna in povsem naravna formula, ki vsebuje zelišča, nujne vitamine in pomembne hranljive snovi za takojšnjo preprečitev izpadanja las. Hair Again ne vsebuje nobenih sintetičnih, kemičnih ali škodljivih sestavin in nima znanih stranskih učinkov. Če trpite za kakšnim hudo boleznijo, prosimo preverite sestavine z vašim zdravnikom ali s farmacevtom.

Kaj vsebuje Hair Again?
Vsaka kapsula vsebuje mešanico zelišč:
Saw palmeto extract (PE 25%) 
Ginkgo biloba extract (PE 24%,6%)
Panax Ginseng extract (PE 20%)
Gotu kola extract (PE 30%)
Nettle root extract (PE 10:1)

Če želite izvedeti več o izdelku, obiščite spletno stran Hair Again - izpadanje las.

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)