Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

GRAVIOLA - KAPSULE GRAVIOLA

graviola

Mnogi znanstveniki že od leta 1940 preučujejo lastnosti in učinke danes že zelo poznane in iskane rastline graviole. Ugotovili so, da je učinkovita pri uničevanju tumorjev in rakavih celic, zdravih celic pa pri tem ne poškoduje.

Graviola (Annona muricata) je 5 - 6 metrov visoko zimzeleno drevo, na katerem rastejo veliki užitni sadeži srčaste oblike. Graviola je domorodna rastlina večine najtoplejših tropskih območij v Južni in Severni Ameriki, vključno z Amazonko. V tropih se sadež prodaja na tamkajšnjih tržnicah, kjer ga v špansko govorečih državah imenujejo guanábana, v Braziliji pa graviola. Sadež te rastline je odličen za pripravo pijač in šerbetov, in čeprav je nekoliko kiselkast, ga lahko jeste tudi kar tako - iz roke.

graviola rastlinaV naravni medicini se uporabljajo prav vsi deli rastline - lubje, listi, korenine, sadeži in semena. Sadež in njegov sok se uporabljata za odstranjevanje črevesnih in drugih zajedalcev, proti vročici, pri diareji in dizenteriji (griži). Zdrobljena semena se uporabljajo proti zajedalcem, ušem in črvom. Lubje, listi in korenine pa se uporabljajo kot pomirjevalo, proti krčem in za znižanje krvnega tlaka.

Tri ločene raziskave so potrdile, da acetogena kemična snov, ki jo graviola proizvaja v listih, deblu, lubju in semenih uničuje tumorje in deluje toksično na rakave celice pri čemer zdravih celic ne poškoduje. Leta 1997 so na Univerzi Purdue ugotovili, da postanejo rakave celice sčasoma odporne na kemoterapijo, acetogeni, ki so prisotni v gravioli, pa to preprečujejo. Pri raziskavah raka na dojki so ugotovili, da so imeli acetogeni pri 13 od 14 primerov boljše rezultate kot tri najpomembnejša farmacevtska zdravila (Adriamycin, Vincristine in Vinblastine).

Vsaka steklenička vsebuje 90 kapsul
(vzemite 2 kapsuli z večernim obrokom)

Izberite količino:
Kakšen je odmerek?
Vzemite 2 kapsuli z večernim obrokom, ali kot vam bo svetoval vaš zdravnik.

Ali so potrebna kakšna opozorila pred jemanjem Graviole?
Graviola je popolnoma zeliščna formula, ki ne vsebuje kemičnih spojin in ni zdravilo na recept. Vseeno pa se v primeru, da jemljete kakšna zdravila na recept ali imate zdravstvene težave, pred prvo uporabo posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Graviole ne smete jemati med nosečnostjo in dojenjem. Kapsul tudi ne smete jemati, če jemljete antidepresive.

Dolgotrajna uporaba Graviole lahko v prebavnem traktu povzoroči izumiranje koristnih bakterij zaradi svojih antimikrobnih lastnosti. Če uporabljamo ta izdelek več kot 30 dni, je priporočljivo dopolnjevati prehrano s probiotiki (npr. fermentirani mlečni izdelki: kislo mleko, jogurt, fermentirani napitki, skuta in druge vrste svežega sira) in z živili, ki imajo visoko vsebnost prebavnih encimov (npr. presno sadje in zelenjava, kaljena semena, oreščki, žita in nekate alge).

Kakšne so sestavine?
Ena steklenička vsebuje 90 kapsul, vsaka kapsula pa je sestavljena iz čistega, 350mg izvlečka graviole.

Ostali povezani rezultati na to temo: bazalni celični rak,bolezen rak,cšod rak,diagnoza rak,dojke rak,grlo rak,invazivni rak,kaj je rak,kemoterapija rak dojke, kostni rak,kostni rak simptomi,kožna znamenja rak,kožni rak,kožni rak simptomi,kožni rak slika,kožni rak znaki,krvni rak,ledvični rak,limfni rak,makrobiotika rak,maligni rak,materino znamenje rak,pljučni rak,pljučni rak preživetje,pljučni rak simptomi,plučni rak,prostata rak simptomi,rak bezgavk,rak bolezen,rak debelega črevesa,rak dojk,rak dojke znaki,rak grla znaki,rak jajčnika,rak jajčnikov simptomi,rak jeter znaki,rak limfnih žlez,rak materničnega vratu,rak na bezgavkah,rak na danki,rak na dojkah,rak na dojki,rak na dvanajsterniku,rak na grlu,rak na jajčnikih,rak na kosteh,rak na koži,rak na maternici,rak na mehurju,rak na modih,rak na možganih,rak na očesu,rak na penisu,rak na pljučih,rak na požiralniku,rak na prostati,rak na prsih,rak na rodilih,rak na črevesju,rak na ščitnici,rak nadledvične žleze,rak pljuč,rak pljuč simptomi,rak požiralnika,rak prostate prehrana,rak simptomi,rak slinavke,rak ustne votline,rak v grlu,rak v ustih,rak vitičnjak,rak znamenje,rak črevesja,rak črevesja simptomi,rak črevesja znaki,rak ščitnice,rak želodca simptomi,rak žrela

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)