Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

Flu Defence - NARAVNA ZAŠČITA PROTI GRIPI

 

Defence je naravno prehransko dopolnilo, ki krepi imunski sistem. Izdelek je še posebej nepogrešljiv v mrzlih zimskih dneh, saj odvrača prehlade in gripo.

Vsaka steklenička vsebuje 90 kapsul (vzemite 1 kapsulo dnevno)

Izberite količino:

Kakšen je odmerek?
Vzemite 1 kapsulo na dan za krepitev imunskega sistema ali 6 kapsul na dan, ko se pojavijo simptomi prehlada ali gripe. Če se zdravstveno stanje ne izboljša v parih dneh, takoj obiščite zdravnika. Vzemite tedensko pavzo vsake 4 tedne.

Ima izdelek kakšne stranske učinke?
Izdelek nima znanih stranskih učinkov, če ga jemljemo kot je priporočeno. V slučaju neželjenih stranskih učinkov takoj prenehajte z jemanjem.

Ali so potrebna kakšna posebna opozorila pred jemanjem?
Če jemljete zdravila na recept ali imate kakšne težave z zdravjem, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Kakšne so sestavine?

  • Elderberry extract
  • Echinacea extract
  • Vitamin C
  • Cinkov oksid

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)