Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Ali za izdelke potrebujem recept?
Ne. Za nakup in uporabo naših izdelkov ne potrebujete recepta ali neprijetnih obiskov pri zdravniku. Vseeno pa se v primeru, da imate zdravstvene težave ali jemljete zdravila na recept, pred uproabo posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Ali dostavljate v Slovenijo?
Da, dostavljamo tudi v Slovenijo. Vaše naročilo bo zapakirano popolnoma diskretno in poslano iz enega od naših mednarodnih centrov. Vsi izdelki, ki jih prodajamo, so prehranska dopolnila, legalna v vseh državah in za njih ne potrebujete recepta.

V kolikem času bom prejel/a naročeno blago?
Naročila odpošljemo v roku 24 ur od prejetega naročila. Pošiljamo kot običajno diskretno pošiljko (AirMail letalska pošta) - dostava traja 5-21 dni. Lahko pa pri plačilu izberete tudi hitro paketno dostavo (Courier - kurirske službe) in prejmete paket v 3-5 dneh na vaš naslov, prav tako diskretno zapakiran.
POMEMBNO: Občasno je za izdelek potrebno plačati carinske dajatve, vendar je to odvisno od količine vašega naročila in od zaloge posameznega distribucijskega centra. Če je vaš naročeni izdelek na zalogi v našem dostavnem centru znotraj EU, se vedno potrudimo, da ga kar najhitreje odpošljemo iz tam, saj v tem primeru tudi ni carine, izdelek pa običajno prispe v manj kot 6 delovnih dneh. V nasprotnem primeru ga odpošljemo iz enega od naših mednarodnih dostavnih centrov iz ZDA, Avstralije ali Nove Zelandije.

Ali so paketi poslani diskretno?
Da! Vsa naročila so poslana v neoznačenem enobarvnem pakiranju brez oznake, kaj se nahaja notri. Vsi naši produkti so registrirani kot prehranski dodatki. Prav tako vam garantiramo, da vašega imena ali osebnih informacij ne bomo nikoli posredovali tretji osebi. Vaša zasebnost je za nas na prvem mestu in lahko ste popolnoma brez skrbi.

Kakšni so načini plačila?
Lahko plačate z uporabo kreditnih kartic ter preko sistema Paypal. Naš sistem za spletno plačilo je popolnoma varen, saj uporablja 128-bitno zaščito podatkov.in Poleg tega pa je tudi vsakodnevno testiran. Alternativno nas lahko kontaktirate, če nimate kreditne kartice in želite plačati preko preko bančnega nakazila (za naročila nad 200 EUR). Vse cene v naši spletni trgovini so v evrih.

Katero ime se bo pokazalo za plačilo na bančnem izpisku?
Imamo različne banke, ki procesirajo naročila. Po naročilu vam bomo poslali e-mail s to informacijo, ko bo vaše plačilo izvedeno. Nikjer na vašem bančnem izpisku ne bo vidno, kaj ste naročili, saj uporabljamo diskretna imena, kot je npr OnlinePayments itd.

Ali garantirate za vaše produkte?
Ponujamo Vam 60-dnevno garancijo z vračilom denarja (prve rezultate boste opazili že po enem tednu uporabe!). Če Vam produkt ne bo pomagal, ga nam lahko pošljete nazaj v roku 60 dni in vrnili Vam bomo celotno vrednost nakupa, brez dostave (pošljite nam email, odgovor na vaše potrdilo o naročilu, če želite produkt vrniti).

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)