Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

BOLJŠI VID S KAPSULAMI Eyefine

S pomočjo pravih vitaminov in mešanice zelišč, ki jih najdemo v izdelku EyeFine, lahko izboljšate in regenerirate vid.

Naravno prehransko dopolnilo EyeFine je bilo narejeno za izboljšanje vida in zaščito oči. Prve rezultate boste opazili že samo po nekaj dneh uporabe. Opazili boste, da vaš vid ni več zamegljen, in da boljše vidite podnevi in ponoči ter na daleč in od blizu.

Vsaka steklenička vsebuje 90 kapsul (vzemite 2 kapsuli dnevno)

Izberite količino:

Kakšen je odmerek?
Običajen odmerek je 1 kapsula dnevno. Če ne opazite izboljšanja po prvem tednu uporabe, lahko zvišate odmerek na 2 kapsuli devno, dokler ni doseženo izboljšanje. Nato spet zmanjšajte odmerek na 1 kapsulo dnevno za vsaj 6 tednov. Vsak teden je priporočeno za 1 dan prenehati z jemanjem.

Kako dolgo traja, da se pokažejo rezultati?
Z izdelkom Eyefine boste opazili izboljšanje že po samo nekaj dneh. Optimalni rezultati bodo doseženi po 6 tednih uporabe.

Za katero starostno skupino je primeren EyeFine?
EyeFine lahko jemljejo vse starostne skupine. Vseeno pa bodo starejši opazili vidnejše rezultate.

Je EyeFine potrebno jemati vse življenje?
Ne, ko se vaš vid izboljša, lahko prenehate z jemanjem, ali pa zmanjšate odmerek na 2 do 3 kapsule tedensko. Če se vaš vid spet začne slabšati, pa lahko spet začnete z jemanjem, dokler ni doseženo izboljšanje. Običajno je potrebno jemati vsaj 6 tednov 1 kapsulo dnevno za najboljše rezultate.

Kako deluje EyeFine za boljši vid?
EyeFine zvišuje cirkulacijo krvi v možganih in očeh, odstranjuje maščobne kisline v očesnih celicah in preskrbuje oči s potrebnimi vitamini. Vsi ti faktorji izboljšajo splošno zdravje oči in poskrbijo za izboljšanje vida.

Ima izdelek kakšne stranske učinke?
Eyefine nima znanih stranskih učinkov ob upoštevanju navodil. Vseeno pa se v primeru, da imate zdravstvene težave, pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Kakšne so sestavine?
Vsaka kapsula vsebuje:

  • Vitamin C (ascorbic acid)
  • Citrus bioflavonoids
  • Bilberry extract
  • Eyebright extract
  • Ginkgo biloba extract
  • Mucuna pruriens extract
  • Lycium berry extract (goji berry)

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)