Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

BED HERO PARFUM S FEROMONI - (PRIVLAČI MOŠKE)

Bed Hero Pheromone Perfume je parfum s feromoni, izdelan posebej za ženske, ki želijo spolno privlačiti moške.

Z uporabo parfuma boste izžarevali mladostno, zdravo spolno auro. Moški bodo začutili neverjetno spolno privlačnost do vas, vi pa se boste počutili kot seks boginja!

Bed Hero Pheromone Parfum lahko uporabljate vsakič, ko želite pozornost moškega. Uporabljate ga lahko v barih, službi ali doma, ko boste želeli zapeljati svojega moškega.

Z uporabo parfuma Bed Hero boste postali obkroženi z moškimi, nasmihali se vam bodo na vsakem koraku in počutili se boste samozavestno in seksi!


Izberite količino:

Kako deluje parfum s feromoni BedHero?
Feromoni so kemični signali, ki jih oddajajo ljudje, živali in tudi nekatere rastline za pošiljanje sporočil posameznikom iste vrste. V naravi živa bitja poznajo več tipov feromonov: opozorilne feromone, feromone za označevanje sledi hrane, spolne feromone in še bi lahko naštevali.

Sedaj, zahvaljujoč sodobni znanosti, znamo sintetizirati človeške spolne feromone in jih uporabimo za boljše ljubezensko življenje, uspešnejšo kariero in v medsebojnih odnosih z drugimi ljudmi.

Ali mi bodo feromoni pomagali dobiti več spolnih partnerjev?
Da. Pomagajo pa tudi pri sklepanju prijateljstev, večjem uspehu na delovnem mestu in poslovnih sestankih. Feromoni zelo pozitivno vplivajo na ljudi okoli vas, zato vas bodo imeli še raje kot ponavadi. Počutili se boste zelo zaželjene.

Kako nanesem parfum?
1-2 nanosa na obleko ali kožo.

Kakšne so sestavine?
Sestavine: Estratetraenol, androstenone in copulins.
Vsaka steklenička vsebuje 50ml kolonjske vode.
Vsebnost spolnih feromonov: 1000mcg (6,25mcg na enkratni nanos)

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)