Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

BED HERO KOLONJSKA S FEROMONI - (PRIVLAČI ŽENSKE)Bed Hero Cologne je kolonjska voda s feromoni, izdelana posebej za moške, ki želijo spolno privlačiti ženske. Čeprav je primaren namen te kolonjske vode spodbujanje seksualnih vibracij, je zelo učinkovita tudi v drugih situacijah, na primer na poslovnih sestankih ali pri sklepanjih pomembnih poslov, z izdelkom Bed Hero Cologne pa lahko začinite tudi ljubezensko razmerje z vašo partnerico.

Kolonjska voda Bed Hero Cologne je najbolj učinkovita takrat, ko so v vaši bližini prisotne potencialne spolne partnerke. Ženske vas bodo obkrožale na vsakem koraku in počutili se boste zelo seksi in samozavestno!

Kolonjska voda s feromoni Bed Hero Cologne je preverjena in preizkušena formula. Uporablja jo na tisoče zadovoljnih strank po vsem svetu!


Izberite količino:

Kako deluje Bed Hero kolonjska s feromoni?
Feromoni so kemični signali, ki jih oddajajo živi organizmi (ljudje, živali in tudi nekatere rastline) za pošiljanje sporočil posameznikom iste vrste. V naravi živa bitja poznajo več tipov feromonov: opozorilne feromone, feromone za označevanje sledi hrane, spolne feromone in še bi lahko naštevali.

Sedaj, zahvaljujoč sodobni znanosti, znamo sintetizirati človeške spolne feromone in jih uporabimo za boljše ljubezensko življenje, uspešnejšo kariero in v medsebojnih odnosih z drugimi ljudmi.

Ali mi bodo feromoni pomagali dobiti več spolnih partnerjev?
Da. In ne samo to, pomagajo tudi pri sklepanju prijateljstev, večjem uspehu na delovnem mestu in poslovnih sestankih. Feromoni zelo pozitivno vplivajo na ljudi okoli vas, zato vas bodo imeli še raje kot ponavadi. Počutili se boste zelo zaželjene.

Kako nanesem kolonjsko?
1-2 nanosa na obleko ali kožo.

Kakšne so sestavine?
Sestavine: Androstenone, Alpha-Androstenol.
Vsaka steklenička vsebuje 50ml kolonjske vode.
Vsebnost spolnih feromonov: 1000mcg (6,25mcg na enkratni nanos)

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)