Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

Ejacutrol - PODALJŠANJE IZLIVOV

Ejacutrol je prehransko dopolnilo, ki omogoča, da na naravni način premostite težave prezgodnjega izliva. Posebna mešanica zelišč vam bo pomagala, da boste podaljšali čas spolnega odnosa in uspešno preprečili prezgodnji izliv.

S prezgodnjo ejakulacijo se sooča kar 30%-40% moških. Je dokazano najbolj pogosta spolna disfunkcija pri moških vseh starosti.

Vsaka škatlica vsebuje 15 kapsul (vzemite 1 kapsulo pred seksom)

Izberite količino:

Kakšen je odmerek?
Običajen odmerek je 1 kapsula vsaj 1 uro pred spolno aktivnostjo. Lahko pa vzamete tudi 2 kapsuli 2 uri pred spolnim odnosom, če menite, da potrebujete večjo dozo. Ejacutrol ostane v vašem telesu do 24 ur, zato priporočamo, da ne vzamete več kot 2 kapsuli v 48 urah.

Kako dolgo bom lahko zdržal v postelji?
Čas trajanja spolnega odnosa se od posameznika do posameznika razlikuje, običajno pa stranke poročajo o 5 do 10-krat daljšem spolnem odnosu.

Ali to pomeni, da bom izgubil občutek?
Ne, občutka ne boste izgubili. Zaradi podaljšanega spolnega odnosa nekateri moški celo poročajo o večjem užitku med spolnostjo in močnejših orgazmih.

Ima izdelek kakšne stranske učinke?
V nekaterih redkih primerih se po uporabi se lahko pojavi občutljivost na sončno svetlobo, glavobol, omotica, suha usta ter anorgazmija (nezmožnost doseganja orgazma). Če se vam pojavi karkoli od omenjenega, prenehajte z jemanjem izdelka in se o nadaljnem jemanju posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Ali lahko jemljem Ejacutrol, če jemljem kakšna zdravila na recept?
Če jemljete zdravila na recept, se pred uporabo Ejacutrola posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom. Če jemljete psihotropična zdravila (selektivni inhibitor serotinina oz. SSRI), kot je npr. Prozac ali ostale anti-depresive, ne smete uporabljati Ejacutrola.

Kaj vsebujejo kapsule Ejacutrol za daljši seks?
Vsaka kapsula vsebuje mešanico naravnih zelišč: Schisandra Chinensis, Mucuna Pruriens, Cistanche Deserticola, L-arginine, and Gotu Kola.

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)