Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

COnceive za ženske - ZA IZBOLJŠANJE PLODNOSTI PRI ŽENSKAH

 

Conceive za ženske je zeliščna formula, ki spodbuja optimalno raven hormonov v telesu, povečuje plodnost in odlično vpliva na povečanje libida.

Razlogov, zakaj ženska ne more zanositi, je več, najpogostejši razlog pa je povezan s težavami z ovulacijo, ki jo povzročajo hormoni in slaba kakovost jajčec.

Znanstveno zasnovan izdelek vsebuje mešanico zelišč, mineralnih izvlečkov, aminokislin in vitaminov, ki normalizirajo hormonsko ravnovesje ženske in izboljšajo zdravje jajčeca. Če imate težave z zanositvijo, vam bo ta izdelek zagotovo pomagal.

Za kar največjo verjetnost zanositve, priporočamo, da tudi vaš partner jemlje zeliščno formulo, ki povečuje plodnost moškega - Conceive za moške. Izdelek lahko kupite v naši spletni trgovini.

Večina žensk je lahko zanosila po treh mesecih, če je tudi njen partner istočasno jemal Conceive za moške. Pri nekaterih parih pa lahko traja do šest mesecev preden ženska lahko zanosi.

Navadno je ženska zmožna zanositve le štiri dni na mesec - 17 do 13 dni pred menstruacijo. Znotraj tega štiri dnevnega obdobja je zato pomembno, da imate čim bolj pogoste spolne odnose. Izdelek Conceive vsebuje razne naravne afrodiziake, ki vam pomagajo povečati libido.

POZOR: Conceive za ženske in Conceive za moške sta različna izdelka, namenjena za posamezni spol. Če vzamete napačen izdelek, ne bo imel nobenega učinka, lahko pa celo zmanjšuje plodnost.

Vsaka steklenička vsebuje 60 kapsul
(vzemite 2 kapsuli na dan, eno zjutraj in drugo zvečer)

Izberite količino:Kakšen je odmerek?
Vzemite 2 tableti dnevno dvakrat na dan (eno zjutraj, drugo zvečer). Vsaka steklenička vsebuje 60 tablet, kar zadostuje za 1 mesec. 

Ali so potrebna kakšna opozorila pred jemanjem kapsul Conceive?
Izdelek je 100% naraven. Vseeno se v primeru, če imate resne zdravstvene težave, pred uporabo posvetujte z zdravnikom o uporabi tega izdelka.

Kakšne so sestavine?
Vsaka steklenička vsebuje 60 tablet (mesečna zaloga). Vsaka kapsula vsebuje:
Horny goat weed (Epimedium) – močan afrodiziak, ki poveča libido in izboljša reproduktivno zdravje. 
Chaste berry – pomembno za vzpostavljanje hormonskega ravnovesja in posledično večje možnosti za zanositev. 
L-arginin – l-arginin je pomembna aminokislina, ki vpliva na sluz materničnega vratu, an essential amino acid, that increases cervical mucus, spodbuja izločanje endometrijske tekočine in izboljša zdravje maternice. 
Likviricija – normalizira raven estrogena (ženski spolni hormon).
Maca – uravnava ženske spolne hormone in poveča spolno poželenje. 
Panax ginseng – pomaga urejati menstrualni ciklus.
Askorbinska kislina (vitamin C) – raven hormonov in izboljša žensko plodnost.
Cink – vitalen element, pomemben za ohranjanje spolnega zdravja, poleg tega pa izboljša plodnost.

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)