Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

COnceive za moške - ZA IZBOLJŠANJE PLODNOSTI PRI MOŠKIH

 

Conceive za moške vsebuje kompleksno mešanico zeliščnih izvlečkov, aminokislin in vitaminov, ki v telesu pomagajo proizvajati zdrave in kvalitetne spermije.

Na slabo kvaliteto in majhno število spermijev vpliva več dejavnikov, in sicer nezdravo prehranjevanje, kajenje, prekomerno uživanje alkohola, stres idr.. Če imata s partnerico težave pri spočetju, vam bo naš izdelek zagotovo pomagal.

Za kar največjo verjetnost zanositve, priporočamo, da tudi vaša partnerica jemlje zeliščno formulo, ki povečuje plodnost ženske - Conceive za ženske. Izdelek lahko kupite v naši spletni trgovini.

Vzemite dve tableti na dan in že čez nekaj tednov se bo izboljšala kvaliteta spermijev in se povečala vaša plodnost. Imeli boste večje možnosti, da bosta s partnerico spočela otroka. Če oba partnerja jemljeta Conceive, večina parov lahko zanosi že po treh mesecih.

Navadno je ženska zmožna zanositve le štiri dni na mesec - 17 do 13 dni pred menstruacijo. Znotraj tega štiri dnevnega obdobja je zato pomembno, da imate čim bolj pogoste spolne odnose. Izdelek Conceive vsebuje razne naravne afrodiziake, ki vam pomagajo povečati libido.

POZOR: Conceive za moške in Conceive za ženske sta različna izdelka, namenjena za posamezni spol. Če vzamete napačen izdelek, ne bo imel nobenega učinka, lahko pa celo zmanjšuje plodnost.

Vsaka steklenička vsebuje 60 kapsul
(vzemite 2 kapsuli na dan, eno zjutraj in drugo zvečer)

Izberite količino:Kakšen je odmerek?
Vzemite 2 tableti dnevno dvakrat na dan (eno zjutraj, drugo zvečer). Vsaka steklenička vsebuje 60 tablet, kar zadostuje za 1 mesec. 

Ali so potrebna kakšna opozorila pred jemanjem kapsul Conceive?
Izdelek je 100% naraven. Vseeno se v primeru, če imate resne zdravstvene težave, pred uporabo posvetujte z zdravnikom o uporabi tega izdelka.

Kakšne so sestavine?
Vsaka steklenička vsebuje 60 tablet (mesečna zaloga). Vsaka kapsula vsebuje:
Maca (Lepidium meyenii) – dokazano poveča količino semenske tekočine in količino spermijev ob ejakulaciji ter izboljša njihovo gibljivost. 
Epimedium – priljubljen in močan afrodiziak, ki dokazano poveča spolno slo in zmogljivost, kot tudi izboljša splošno zdravje. 
Semena predenice (Semen Cuscutae) - ima visoko vsebnost flavonoidov in močno antioksidativno delovanje, ki izboljšajo spermo, spolno funkcijo in plodnost.
L-arginin - l-arginin je bistvena aminokislina, ki vpliva na proizvajanje sperme. Izboljša oboje - količino in kakovost le-te. 
Tribulus – dvigne raven testosterona, ki ohranja ostale spolne hormone na optimalni ravni.
Askorbinska kislina (vitamin C) - je pomemben vitamin za zdravje sperme. Zmanjša prisotnost aglutiniranih (zlepljenih) oblik sperme, jo varuje pred oksidativnimi poškodbami in izboljša kvaliteto sperme. 
Cink – ta element pripomore k boljši kvaliteti in gibljivosti sperme in je zelo pomemben element pri proizvodnji testosterona.

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)