Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

colestralow - zniževanje holesterola

 

Colestralow pomaga zniževati raven holesterola v krvi. Deluje tako, da zvišuje raven dobrega in znižuje raven slabega holesterola. Colestralow je narejen iz popolne mešanice zelišč, zaradi katerih se raven holesterola v krvi normalizira.

Kaj je holesterol?
Je poleg trigliceridov najpomembnejša maščoba v krvi. Ta voskasta snov je bistvena sestavina celičnih membran, saj skrbi za prepustnost in fluidnost le-teh, sodeluje pa tudi pri izdelavi nekaterih hormonov in vitamina D.
V normalnih količinah je holesterol nujen za življenje, če pa ga imamo preveč, lahko povzroča zdravstvene težave kot na primer asterosklerozo (poapnenje žil). Holesterol v 80% proizvajajo jetra, v 20% pa ga v telo vnesemo s hrano živalskega izvora.
Holesterol delimo na dobri holesterol (HDL) in slabi holesterol (LDL). Dober holesterol (HDL) za razliko od slabega (LDL) v našem telesu uravnava količino žolčne kisline, steroidnih hormonov in vitaminov, še posebej vitamina D, poleg tega pa je tudi potreben za izgradnjo in vzdrževanje celičnih membran.

KORISTI uživanja Colestralow:

  • Normalizira raven holestrola
  • Zniža raven LDL holesterola (slab holesterol)
  • Zviša raven HDL holesterola (koristen holesterol)
  • Zmanjša tveganje za srčne bolezni
  • Pomaga pri zniževanju količine sladkorja v krvi
  • 100% naravne sestavine BREZ STRANSKIH UČINKOV
Vsaka steklenička vsebuje 60 kapsul
(vzemite 2 kapsuli na dan, eno zjutraj in drugo zvečer)

Izberite količino:Kakšen je odmerek?
Za normalizacijo holesterola vzemite do 4 tablete Colestralow na dan. Priporočamo, da ga uživate vsaj 3 mesece.

Ali so potrebna kakšna opozorila pred jemanjem kapsul Colestralow?
Izdelek je 100% naraven. Vseeno se v primeru, če imate resne zdravstvene težave, pred uporabo posvetujte z zdravnikom o uporabi tega izdelka.

Kakšne so sestavine?
Vsaka steklenička Colestralow vsebuje 60 kapsul.
Colestralow vsebuje nujno potrebne sestavine in zelišča, zaradi katerih se raven holesterola normalizira. Te sestavine povzročajo silne rezultate v nižanju in stabilizaciji ravni holesterola. 

Vsaka kapsula Colestralow vsebuje:

GRŠKO SENO 300mg
Grško seno je bilo leta v uporabi za povečanje libida pri moških in za spodbujanje nastajanja mleka pri doječih materah. Poleg tega pri bolnikih z artritisom tudi lajša bolečine v sklepih. Danes grško seno postaja glavna alternativa pri tistih, ki si želijo znižati raven krvnega sladkorja in holesterola. Grško seno vsebuje do 25% galaktomanana, za katerega je bilo dokazano, da zmanjšuje možnost za nastanek srčnih bolezni.

KAJENSKI POPER 10mg
Kajenski poper ima visoko vsebnost vitaminov, poleg tega pa je v nekaterih študijah dokazano, da je najboljša sestavina za boj proti holesterolu. Ima tudi ogromno vlogo pri čiščenju oblog na arterijskih stenah. 


ZELENI ČAJ 180mg
V vlogi antioksidanta zeleni čaj znižuje raven LDL holesterola (slab holesterol), ki maši krvne žile. Študije kažejo, da samo uživanje zelenega čaja učinkovito odstrani 13mg LDL holesterola. Poleg tega pa zeleni čaj zvišuje HDL holesterol (dober holesterol). Raziskave pri bolnikih so odkrile, da vsakodnevno uživanje zelenega čaja (brez sladkorja) zmanjšuje raven holesterola, kar pa tudi veliko pripomore k preprečevanju srčnih bolezni. 


LIKVIRICIJA 10mg
Tako kot zeleni čaj tudi likviricija vsebuje različne antioksidante. Pravzaprav vsebuje vsaj 10 različnh antioksidantov, ki preprečujejo nastajanje LDL holesterola v žilah. Dokazano je, da likviricija, združena z drugimi sestavinami, zelo učinkovito odstranjuje LDL holesterol. To se kaže pri ljudeh, ki s tabletami zaužijejo to bogato kombinacijo sestavin. 

NIACIN 25mg
Niacin že od 50. let 20. stoletja uporabljajo za zniževanje LDL holesterola, a današnje študije kažejo, da Niacin poleg tega še zvišuje HDL holesterol. Torej, ne le da znižuje slabega, ampak tudi zviša koristni holesterol! To pomeni, da niacin dodatki v našem izdelku Colestralow podvojijo boj proti holesterolu in so bolj učinkoviti kot katerakoli druga podobna prehranska dopolnila.

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)