Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

COCOA EXTRACT - IZVLEČEK KAKAVA za boljše razpoloženje in energijo

izvlecek kakava

Kakav se ne uporablja le za pripravo čokolade in drugih čokoladnih slaščic, temveč se že na tisoče let uporablja tudi kot zdravilno sredstvo.

Moderna znanost trdi, da kakav podpira zdravje vašega srca in ožilja, je odličen za vašo kožo in ima skoraj dvakrat več antioksidantov kot rdeče vino in trikrat več kot zeleni čaj. Pri odraslih niža raven holesterola, raziskave pa kažejo tudi, da kakav pozitivno učinkuje pri rakavih obolenjih, kašlju in diareji, stimulira možganske celice, deluje kot afrodiziak ter izboljšuje razpoloženje in energijo. Vse te zdravilne koristi kakava lahko sedaj pridobite z zaužitjem našega prehranskega dopolnila Cocoa Extract v obliki kapsul.

S prehranskim dodatkom Cocoa Extract v telo ne boste vnašali nepotrebnih kalorij in maščob kot bi jih sicer z običajno čokolado. Izvleček kakava je zato v zadnjem času tudi priljubljena rešitev za uravnavanje telesne teže.

Vsaka steklenička vsebuje 60 kapsul
(vzemite 1 - 2 kapsuli na dan kot je potrebno)

Izberite količino:
Kakšen je odmerek?
Vzemite 1 - 2 kapsuli na dan kot je potrebno.

Ali so potrebna kakšna opozorila pred jemanjem kapsul Cocoa Extract?
Cocoa Extract je popolnoma zeliščna formula, ki ne vsebuje kemičnih spojin in ni zdravilo na recept. Vseeno pa se v primeru, da jemljete kakšna zdravila na recept ali imate zdravstvene težave, pred prvo uporabo posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Kakšne so sestavine?
kakavov ekstrakt izvlecek Vsaka steklenička Cocoa Extract vsebuje 60 kapsul za boljše razpoloženje in energijo. Vsaka 500-miligramska kapsula vsebuje 50mg teobromina in sledove dugih psihoaktivnih substanc, ki se nahajajo v kakavu, kot so triptofan, kofein, feniletilamin in kanabinoidi.

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)