Poletje je pravi čas za seksualne avanture

18 julija, 2012 urednistvo SpolnostŽivljenjski slog

Poletje je ravno pravi čas za popestritev spolnega življenja. Vznemirljivo iskanje skrivnih kotičkov v naravi je že samo po sebi predigra, zato ko ga bosta našla, ne bosta dolgo odlašala z divjim seksom na samotni plaži ali gorski jasi. Doživela bosta nepozaben orgazem (ali več zaporednih orgazmov), poleg tega pa se bosta še bolj čustveno povezala, če sta v dolgoletni partnerski zvezi.

Na kaj je treba paziti, če seksate v javnosti?

Pazite na to, da vas kdo ne zaloti pri dejanju, sploh če se odločite za seks na plaži. Tam je ponavadi veliko ljudi in družin z majhnimi otroci, zato se le umaknite nekoliko proč, da ne boste naredili neprijetne scene. Poleg tega pazite na to, da mivka med seksom ne zaide v nožnico, ker je to lahko zelo boleče za oba partnerja.

Seks v vodi zna biti zelo zanimiv, vendar pred seksom poskrbite za zaščito pred neželeno nosečnostjo, ki je primerna za v vodo. Tudi v vodi ženska lahko zanosi, če ne uporabite nobene zaščite. Pri seksu v vodi pazite tudi na infekcije, ki se lahko pojavijo, če voda zaide v sečevod.

Poletje je res ena sama seksualna avantura, zato poskrbite za čim boljšo fizično pripravljenost, da boste kos vsem tem vznemirljivim doživetjem v naravi. NiagraX je pravi izdelek za vse moške, ki se želijo izkazati kot pravi ljubimci v divjini! Ženske pa ne pozabite na NymphoMax, ki bo v vas še dodatno prebudil pravo strastno ljubimko!

NiagraX in NymphoMax lahko naročite na naši spletni strani.

seks na morjuseks na plažiSeks v javnostiseks v vodi


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/