Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

Max Bust36 - ZA VEČJE PRSI

večje prsiMAX BUST36 je povsem naravna zeliščna formula, namenjena za učvrstitev in povečanje oprsja. Narejena je iz posebnih zelišč, ki pomagajo pri naravni rasti in izoblikovanju ženskih prsi.

MAX BUST36 ponuja naravno rešitev brez operacij in prinese polnejše, bolj čvrste prsi.

Vsaka steklenička vsebuje 60 kapsul (take 2 per day)

Izberite količino:

Kako deluje Max Bust za večje prsi?
MAX BUST36 za večje oprsje je povsem varna alternativna za večje in čvrstejše prsi. Izbrana zelišča imajo naravne estrogene lastosti (t.i. fitoestrogeni), ki pomagajo pri rasti zdravih prsnih tkiv, hkrati pa uravnavajo hormonalna nihanja, povezana s PMS in menopavzo.

Med puberteto žensko telo proizvaja estrogen, ki pomaga pri izoblikovanju prsi. Ta hormon določi velikost, obliko in polnost ženskih prsi. Nižja raven teh hormonov pomeni manj razvite prsi. Max Bust vsebuje fitoestrogene, ki se naravno ne-hormonalno proizvajajo v rastlini, ki je tudi sestavina Max Bust-a. Rastlina stumulira spodbuja rast prsi in jim prinaša večjo polnost in čvrstost.

MAX BUST36 je nezasvojljiva in popolnoma naravna formula. Vašemu telesu pomaga uravnavati proizvajanje hormonov, ki uravnavanjo rast oprsja.

Kakšen je odmerek?
Vzemite 1 kapsulo dvakrat dnevno med obrokom. Nadaljnja uporaba Max Bust-a po izboljšanju rezultatov je priporočljiva. To bo pomagalo obdržati velikost in čvrstost oprsja. Vsaka steklenička zadostuje za 1 mesec uporabe.

V kolikšnem času bodo vidni rezutlati?
Rezultati se razlikujejo od posameznika do posameznika zaradi razlik v individualni presnovi in konstituciji. Vseeno pa boste prve vidne rezulate opazile že po nekaj tednih uporabe.

Ali je Max Bust varen za vse ženske?
Izdelek odsvetujemo nosečnicam ter doječim mamicam, ter tistim, ki so alergične na katero od sestavin v Max Bust36. V primeru posebnih zdravstvenih težav se pred uporabo Max Bust36 posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Kakšne so sestavine?
Maxbust36 vsebuje mešanico sledečih zelišč:

Pueraria Mirifica extract    150mg
Avena Sativa  extract          80mg
Wild Yam extract               65mg
Saw Palmetto                    50mg
Damiana extract                50mg
L-Tyrosine                         50mg
Hops extract                     30mg
Licorice root extract           10mg
Cumin extract                   10mg
Black Pepper extract          5mg

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)