Kategorije

ZA MOŠKE

ZA ŽENSKE

SPLOŠNO ZDRAVJE

FEROMONI

EROTIČNA TRGOVINA


Povezave

Naravna Lekarna na FaceBooku

5-HTP - ZA DOBRO POČUTJE IN BOLJŠE RAZPOLOŽENJE

5 htp

Ste vedeli, da zadostna količina serotonina v organizmu bistveno prispeva k dobremu počutju in razpoloženju? Serotonin je hormon, ki ima glavno vlogo pri občutenju sreče, zato ga imenujemo tudi "hormon sreče".

Kaj povzroča znižano raven serotonina in kakšne so lahko posledice? Obstaja ogromno dokazov o tem, da je nizka raven serotonina pogosto posledica sodobnega načina življenja. Slabe prehranske navade in stresne situacije povzročajo znižano raven serotonina v možganih. Premajhna količina serotonina v človeškem organizmu lahko povzroči motnje v razpoloženju, debelost, čustveno nestabilnost, depresijo, napade panike, zmanjšano spolno slo, predmenstrualni sindrom, migrene, glavobole in težave s spanjem.

Kako se proizvaja serotonin? Iz aminokisline L-triptofan nastane 5-hidroksitriptofan (5-htp), nato pa se iz slednjega sintetizira končni produkt - serotonin. 5-htp je pomembna snov, ki spodbuja proizvodnjo serotonina v možganih.

5-htp najdemo v semenih afriške rastline Griffonia Simplicifolia. Iz teh semen je sestavljeno tudi naše prehransko dopolnilo 5-HTP, ki vam bo pomagalo odpraviti vse zgoraj naštete težave, ki se lahko pojavijo kot posledica pomanjkanja serotonina.

Če torej želite izboljšati svoje razpoloženje, obnašanje, apetit in spanec, potem naročite svoj izdelek 5-HTP in občutite razliko!

Vsaka steklenička vsebuje 90 kapsul
(vzemite 1 - 3 kapsule na dan)

Izberite količino:
Kakšen je odmerek?
Vzemite 1 - 3 kapsule na dan ali po priporočilih vašega zdravnika.

Ali so potrebna kakšna opozorila pred jemanjem kapsul 5-HTP?
5-HTP je popolnoma zeliščna formula, ki ne vsebuje nobenih kemičnih spojin in ni zdravilo na recept. Vseeno pa se v primeru, da jemljete kakšna zdravila na recept ali imate zdravstvene težave, pred prvo uporabo posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Kakšne so sestavine?
V vsaki steklenički 5-HTP je 90 kapsul za dobro počutje in razpoloženje. Vsaka kapsula vsebuje 100mg 5-htp, poleg tega pa tudi cink in vitamine B6 (piridoksin), B3 (niacin) in C (askorbinska kislina), ki pomagajo, da se 5-htp v telesu lažje pretvori v serotonin.

Mnenja strank

“…Ne samo, da sem z uporabo Naturamax-a zvečal velikost penisa za 2 cm, tudi moje erekcije so trše in seks daljši. Naturamax bi priporočil vsakemu moškemu, ki želi kar najboljšo predstavo v postelji.”

Gorazd - Ljubljana (23)

“…Enostavno ne morem verjeti, kako močno se mi je zvečala proizvodnja sperme, odkar uporabljam Spermomax. Sedaj dosežem tudi do 6 izlivov naenkrat in moja žena zares uživa, ko začnem. Prav tako imam večji libido in erekcije - kot da bi bil spet star 18 let.”

Janez - Kranj (40)